ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
it oplossingen, industrie, industri�le revolutie, Team Industrie

Waarom ACES Direct?

  • Industrie als specialisme
  • Persoonlijke account manager
  • Unieke IT oplossingen op maat

Meer informatie? U belt of mailt mij...

Veerle Bender-Hendriks

Veerle Bender-Hendriks

Senior Account Manager t. 013 762 18 07

...of ik bel u!

IT voor industrie

De vierde industriële revolutie is een feit. IT is en wordt een onmisbaar onderdeel van productieprocessen. Wat betekent dit voor u? Hoe past u nieuwe technologieën naadloos toe binnen uw proces? Wij helpen u graag op weg.

Door de integratie van ICT met het productieproces verandert de maakindustrie. De snelle opeenvolging van innovaties zorgt voor een stroomversnelling in de digitalisering en automatisering van de huidige fabrieksomgeving. Industrie 4.0, ook wel Smart Industry, draait om procesoptimalisatie door de adoptie van deze nieuwe technologieën. 

Uw productieproces is heilig

Denk bij ontwikkelingen aan Security, Virtualisatie, Cloud, Additive manufacturing (3D ontwerp, scan en print), Augmented- en Virtual reality en het Internet of Things. Ze brengen allemaal fantastische nieuwe mogelijkheden met zich mee. 

Maar hoe kunt u dit implementeren? Hoe ziet uw business case eruit? Hoe verhoogt u efficiëntie en kunt u tegelijk de kwaliteit en zekerheid van uw proces borgen? Want uw productieproces is heilig. Toch kunt u -zonder dit proces te ondermijnen- nog efficiënter werken. Hoe u dat doet? Wij bespreken het graag met u.
 

Team Industrie

Team industrie bestaat uit een groep industrie-specialisten. Wij slaan met u de brug van kantoorautomatisering naar uw maakproces en alle fases daarbinnen. Van ontwerp en engineering, tot productie en distributie. Wij faciliteren uw digitale transformatie. 

gian-carlo sterken
Wij willen onze klant begrijpen. Dan heb je specialisten nodig. Een team waarin iedereen zijn eigen kennis meebrengt om tot een specialistisch geheel te komen. Die gebundelde kennis delen we met u. Samen stappen we de vierde industriële revolutie in. 

Sven van Boxtel
Commercieel Manager
Feedback