CO2-reductie | Aces Direct

CO2-reductie

CO2-reductie

Aces Direct streeft naar het continu verbeteren van haar prestaties op het gebied van CO2-uitstoot. Periodiek laten we door een onafhankelijke instantie ons CO2-verbruik in kaart brengen en ons adviseren over stappen die genomen kunnen worden voor het terugdringen van de uitstoot. De CO2-Prestatieladder is een instrument dat ons helpt bij het reduceren van CO2-uitstoot.

CO2 doelstelling

De CO2 reductiedoelstellingen van Aces Direct:

  • Aces Direct wil in 2024 t.o.v. 2021 in scope 1 gas 30% minder CO2 uitstoten.
  • Aces Direct wil in 2024 t.o.v. 2021 in scope 1 leaseauto’s 30% minder CO2 uitstoten.
  • Aces Direct wil in 2024 t.o.v. 2021 in scope 2 30% minder CO2 uitstoten.
  • ACES Direct wil haar afname van groene stroom minimaal behouden tot en met 2024.


CO2 Prestatieladder

Sinds 2018 is Aces Direct bezig om het CO2-Bewust Certificaat niveau 3 te behalen. Wij vinden het belangrijk om als bedrijf onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden en gebruiken hiervoor de CO2-Prestatieladder als instrument. Dit instrument zorgt ervoor dat wij CO2-bewust handelen vanuit vier invalshoeken: inzicht, reductie, transparantie en participatie.

In het kader van de CO2-Prestatieladder hebben wij onze uitstoot over 2018 (nul-situatie) in kaart gebracht. In de toekomst zullen wij dit continueren. Benieuwd naar onze resultaten? Aan de rechterkant van deze pagina vindt u de volgende documenten:

  • Voortgang doelstellingen
  • Communicatieberichten


CO2 Initiatieven

Aces Direct werkt actief aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dit doen we door deel te nemen aan een reductieproject en diverse initiatieven te ondernemen.

Spitsbrekers competitie

Aces Direct is door het radioprogramma Spitsbrekers genomineerd voor de award ‘Spitsbreker van het jaar’. Aces Direct heeft deze nominatie te pakken door haar slimme oplossing om medewerkers uit de file te houden. Werken wanneer het jou uitkomt staat centraal in onze oplossing. Benieuwd wat wij doen om de filedruk te verminderen? Lees dan ons nieuwsbericht of beluister onderstaande reportage:

  Feedback