testimonial Acer
Benelux

Acer Benelux

Acer Benelux

Diane Sestig, Marketing Manager, Acer Benelux laat weten: "Acer is in EMEA en West-Europa marktleider op het gebied van notebooks en LCD-schermen en behoort wereldwijd tot de top-drie leveranciers op de algemene PC-markt (desktop en notebooks). Acer ontwikkelt en levert PC’s, notebooks, monitoren en digitale projectoren voor zakelijk en thuisgebruik, servers en opslagsystemen, PDA’s en navigatiesystemen, ICT-randapparatuur en Digital Home producten zoals LCD TV’s, media gateways, ‘Living Center’ PC’s en gamers schermen. De Acer-producten kenmerken zich door een fraai design, een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreide garantie en een goede service en support.
In de Benelux heeft Acer de focus sterk gericht op de zakelijke markt, die wordt bediend met een productportfolio en een serviceniveau die volledig zijn afgestemd op de specifieke eisen van de zakelijke gebruiker in het midden- en kleinbedrijf. Acer verkoopt haar producten uitsluitend via geselecteerde channel partners – distributeurs, retailers en (on-line) resellers – die in staat zijn de toegevoegde waarde te leveren om zakelijke klanten een perfecte propositie te bieden.
ACES Direct richt zich op de on-line verkoop van ICT-producten aan bedrijfsleven en overheid. Als Acer channel partner biedt ACES Direct zakelijke klanten de mogelijkheid snel en efficiënt via de webwinkel Acer producten te bestellen. Elke klant kan daarbij rekenen op een optimale ondersteuning van een persoonlijke contactpersoon en de hoogwaardige service en support van de Nederlandse serviceorganisatie van Acer."
  Feedback