testimonial samsung
benelux

Samsung Benelux

Samsung Benelux

Jos Beernink, directeur Information Technology, Samsung Benelux: “Samsung werkt heel bewust samen met ACES Direct. Winnaars zoeken elkaar graag op” aldus Jos Beernink, directeur Information Technology van Samsung. “ACES Direct is voor ons een toonaangevend online platform met een groot bereik. Met de flexibele aanpak kunnen zij in alle behoeften van klanten voorzien."
Samsung begrijpt dat er bij de uiteindelijke klant een toenemende behoefte is aan snelheid en online transparantie bij aankopen. De keuze voor ACES Direct is voor de handliggend. Beernink: “ACES Direct loopt al jaren voorop als etailer die het de klant zo makkelijk mogelijk maakt. Wij herkennen die innovatiedrang. Ook wij maken het leven van de klant prettiger met vernieuwende producten, topdesign en service.”
Samsung is marktleider op het gebied van displays en mobiele telefonie. Ook in andere segmenten scoort Samsung sterk. Zo groeide Samsung in drie jaar tijd uit tot de nummer twee in de Nederlandse markt van de printoplossingen. Met de volwaardige lijn notebooks en projectoren verwacht Samsung vele gebruikers naar zich toe te trekken. Samen met ACES Direct zoekt Samsung online naar de perfecte match tussen producten en behoeften in het bedrijfsleven en de overheid. ACES Direct en Samsung versterken elkaar.
Jos Beernink kent de weg naar succes: “ACES Direct combineert online bestelgemak met een aanbod van doeltreffende inkoopoplossingen. Met nieuwe applicaties houdt ACES Direct de aankoop van elk Samsung product eenvoudig en helder. Laat dat nu precies de wens zijn die Samsung ook heeft.”
  Feedback