testimonial
xerox

Xerox 

Xerox 

Xerox Volume Channel Business Manager Nederland over de samenwerking met ACES Direct: "ACES Direct sluit zeer goed aan bij de klantbenadering zoals Xerox dat ook ziet. De klant zoekt naar een professionele partner, waar je makkelijk zaken mee kan doen tegen een scherpe prijs. Daarnaast is klantentevredenheid een lange termijn visie die ACES Direct ook nastreeft.
Als een van de eerste 'online' resellers was en is ACES Direct in staat het All-Inclusief Print concept, genaamd Pagepack, op te pakken en actief te promoten bij haar klanten. ACES Direct heeft goed begrepen dat klanten altijd willen luisteren naar goedkopere oplossingen. ACES Direct is ook in staat om complexe trajecten op te pakken, meerwaarde te verkopen en dat ook nog eens met een gezonde en enthousiaste instelling. Korte lijnen maken het zoeken naar oplossingen voor verkooptrajecten en uitdagingen bij klanten een stuk makkelijker.
Het is prettig te werken met ACES Direct, niet alleen voor de klanten, maar dus ook voor de leverancier. Met de instelling van werken, de 'drive' en de visie die ACES Direct heeft is het in staat om de komende jaren verder door te groeien en een zeer interessante partner voor klant en leverancier te blijven!"
  Feedback