ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
tenderdesk ACES Direct

Tenderdesk

ACES Direct beschikt over een ervaren Tenderdesk die zich volledig richt op de levering, advies op maat en IT-dienstverlening op het gebied van (Europese) aanbestedingen. De Tenderdesk heeft een unieke formule ontwikkeld waarin inkoopgemak voor en het ontzorgen van de aanbestedende dienst de leidraad zijn. Deze formule heeft in korte tijd reeds haar succes bewezen.

Advies op maat
Ook in het traject voorafgaand aan een (Europese) aanbesteding kunnen wij de aanbestedende dienst ontzorgen. ACES Direct adviseert graag over de verschillende aanbestedingsvormen, product- of dienstverleningvraagstukken, gunningcriteria en bewijslast. Door onze opgebouwde kennis zijn wij in staat de juiste balans te vinden die leidt tot het gewenste resultaat.

Levering
Leveringen vinden plaats door middel van een helder, concreet en nauwkeurig uitrolplan. Doordat wij bij projecten voorraadhoudend zijn, kunnen zelfs de meest exotische maatwerksystemen in korte tijd geleverd worden. ACES Direct is merkonafhankelijk en werkt intensief samen met een groot aantal fabrikanten.

IT-dienstverlening
Onze dienstverlening beperkt zich niet tot advies op maat. Ook IT-dienstverlening als imaging, tagging, asset registratie en diverse verpakkingsmogelijkheden behoren tot de mogelijkheden.
  Feedback