Waarom AcesDirect? | Aces Direct

Waarom Aces Direct?

Waarom Aces Direct?

Persoonlijke contactpersoon

We bieden je een persoonlijke contactpersoon, die jouw situatie tot in detail kent en het centrale aanspreekpunt is voor al jouw vragen.

Advies door Pre-Sales Consultants

Als IT-specialist zijn we een strategische partner voor onze klanten. Heb je advies nodig? Onze gecertificeerde pre-sales consultants helpen je graag verder.

Configuratie, installatie en implementatie

Compleet ontzorgd! Onze engineers zorgen - indien gewenst - voor de configuratie, installatie en implementatie bij jou op locatie.

Uitstekende klantbeoordeling

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit zie je terug in de scores van onze klantbeoordeling. Zo word Aces Direct door onze klanten beoordeeld met een 8.2.

Minimaal 2 jaar garantie

Bij Aces Direct ontvang je standaard 2 jaar garantie op alle producten. Je kunt er dus op vertrouwen dat een product tot en met twee jaar na ontvangst kosteloos wordt gerepareerd als het niet naar behoren functioneert.

60 dagen bedenktermijn en defect omruilgarantie

Wij hanteren een bedenktermijn van maar liefst 60 dagen. Als een product binnen 60 dagen na ontvangst defect raakt, wordt het - indien mogelijk - direct omgeruild voor een nieuw exemplaar of een gelijkwaardig alternatief.

Gratis bezorging en retouren gratis opgehaald

Je betaalt geen verzendkosten, alle orders worden gratis bezorgd. Wil je een product retourneren? Dan laten wij het pakket gratis bij jou ophalen door UPS.

Achteraf betalen

Betaal je liever achteraf? Dat is geen probleem. Na goedkeuring van je kredietlimiet kun je jouw orders op rekening betalen.

  Feedback