ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten

Missie en kernwaarden

Missie

Het is onze ambitie om bedrijven en non-profit organisaties vandaag en in de toekomst vooruit te helpen, door de beste partner te zijn op het gebied van advisering, levering en implementatie van ICT-producten en -diensten.

Wij willen excelleren, zowel richting medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders als de omgeving. Dat uit zich in de manier waarop wij onze medewerkers centraal stellen bij alles wat we doen, teneinde onze klanten optimaal te bedienen. Het uit zich in een bijzonder kantoor, een inspirerende werkomgeving en een goed doordacht HR-beleid waarin ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Dat uit zich ook in een zorgvuldig opgebouwd partnerlandschap waarin duurzame samenwerking centraal staat. Het uit zich in de vele manieren waarop wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. De combinatie van onze klantgerichtheid en onze sterke identiteit leidt tot een gezond rendement en continuïteit.
 

 Kernwaarden

De kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie.

 

  Mensen centraal

In 'The Village' hebben we aandacht voor iedereen. Zowel voor klanten als collega's. We luisteren meer dan we spreken. Leren klanten kennen, helpen eerst en verkopen daarna pas. We zijn meer dan een IT-leverancier. Wat zijn de uitdagingen van onze klanten en potentiële klanten? Hoe helpen wij hen om de volgende stap te zetten? We denken verder dan de volgende levering. We denken mee en gaan in gesprek. We doen wat we beloven en luisteren, staan open voor kritiek. Die persoonlijke aandacht voor klanten is wat ons anders maakt.

 Plezier

Velen van ons zijn meer dan collega’s. We zijn vrienden. Daar ligt onze kracht. Die “Brabantse gezelligheid” binnen The Village is niet zomaar ontstaan. Een dorp draait en leeft dankzij de inwoners. We spelen tafelvoetbal met en tegen elkaar, staan loeifanatiek te darten en borrels en feesten lopen steevast uit de hand.

Maar maandag? Maandag staan we er weer met en voor elkaar. Die band is de brandstof van ACES Direct. Samen weten we meer dan alleen. We zijn gelijkwaardig. Iedereen heeft respect voor elkaar. Ongeacht je taak in 'The Village'. Of je nou burgemeester of vuilnisman bent. Je bent een van ons. Dat valt niet alleen nieuwe collega’s op maar ook onze klanten en leveranciers. We doen wat we beloven, hebben plezier in ons werk, staan open voor kritiek en we luisteren. Welkom in The Village.

 Verantwoordelijk

We nemen en krijgen verantwoordelijkheid en leggen verantwoording af. Aan collega’s, klanten en de maatschappij. Ons werk is zinvol: wij doen de juiste dingen en die doen we goed. Wij zijn professioneel en integer, maar tegelijkertijd ook open. Anderen mogen ons aanspreken op ons resultaat en gedrag. We willen mensen vooruit helpen. We spreken heldere verwachtingen uit en maken duidelijke afspraken.

Wij treden vragen open tegemoet; hebben een goed gevoel voor veranderende eisen en verlangens. Bij verantwoordelijkheid hoort ook dat wij onze medewerkers de vrijheid geven zelfstandig te beslissen, groeien en initiatieven te nemen. Verantwoordelijkheid geven en nemen vraagt om heldere keuzes en een goede onderbouwing – zowel naar elkaar als naar onze maatschappelijke omgeving.

 Eigenzinnig

Het begon al bij de oprichting van het bedrijf. Wat doen andere IT-bedrijven? Dan gaan wij het anders en -niet onbelangrijk- beter doen. ACES Direct gaat voor hoogstaande service en persoonlijk contact waar veel bedrijven de weg van de massa kiezen.

We zijn betrokken bij de wereld om ons heen waar andere IT bedrijven die links laten liggen. We gaan niet in een standaard kantoorgebouw zitten. Die grote glazen kubus die helemaal geen kantoorruimte is? Daar gaan wij een grote “IT-speeltuin” van maken. We zijn een stad: The Village. Veel groen, veel rust. Een plek waar we werken en ontspannen. Dat tikje eigenwijsheid maakt ACES Direct tot het bedrijf wat het nu is.

 Pragmatisch

De definitie van pragmatisch is “Op nut en bruikbaarheid gericht”. Op zijn Tilburgs gezegd “Nie praote mar braaje!”. Voor veel mensen is IT een ingewikkelde zaak. Vraag een van onze Solutiun Advisors wat netwerkvirtualisatie inhoudt en je weet wat ik bedoel. Toch houden wij het praktisch. Wij denken na zodat de klant het zo makkelijk mogelijk heeft. Het is niet voor niets een uitspraak: “We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.” Geen smoesjes, geen ongemeende excuses en vage taal. We helpen klanten.

 Vernieuwen

Technologie gaat snel vooruit. Het is een trein die alsmaar harder over de rails zoeft. Het is aan ons om in die trein te stappen en mee te rijden. Blijven we stilstaan? Dan rijdt de trein voorbij en halen we hem nooit meer in. ACES Direct wil vooruit en om zich heen kijken. We kijken niet alleen naar de toekomst, we maken hem. Die vooruitgang geeft ons en onze klanten energie.

 

Feedback