ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
Waarom ACES Direct?

Waarom ACES Direct?

gratis bezorging
Gratis bezorging en retouren gratis opgehaald
U betaalt geen verzendkosten, alle orders worden gratis bij u bezorgd. Wilt u een product retourneren? Dan laten wij het pakket gratis bij u ophalen door UPS.
60 dagen bedenktermijn

60 dagen bedenktermijn en defect omruilgarantie
Wij hanteren een bedenktermijn van maar liefst 60 dagen. Als een product binnen 60 dagen na ontvangst defect raakt, wordt het – indien mogelijk – direct omgeruild voor een nieuw exemplaar of een gelijkwaardig alternatief.

2 jaar garantie

Minimaal 2 jaar garantie
Bij ACES Direct ontvangt u sinds 1 januari 2015 standaard 2 jaar garantie op alle producten. U kunt er dus op vertrouwen dat een product tot en met twee jaar na ontvangst kosteloos wordt gerepareerd als het niet naar behoren functioneert.

Uitstekende klantbeoordelingen

Uitstekende klantbeoordelingen
Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Dit ziet u terug in de hoge scores van onze klantbeoordelingen. Zo wordt ACES Direct op Tweakers beoordeeld met maar liefst 5 sterren.

Persoonlijke Account Manager

Persoonlijke Account Manager
We bieden u een persoonlijke accountmanager, die uw situatie tot in detail kent en het centrale aanspreekpunt is voor al uw vragen.

Advies door Pre-Sales Consultants

Advies door Pre-Sales Consultants
Als IT-specialist zijn we een strategische partner voor onze klanten. Heeft u advies nodig? Onze gecertificeerde pre-sales consultants helpen u graag verder.

Achteraf betalen

Achteraf betalen
Betaalt u liever achteraf? Dat is geen probleem. Na goedkeuring van uw kredietlimitiet kunt u uw orders op rekening betalen.

Configuratie, installatie en implementatie door eigen engineers

Configuratie, installatie en implementatie
Compleet ontzorgd! Onze engineers zorgen, indien gewenst, voor de configuratie, installatie en implementatie bij u op locatie.

Feedback