ACES Direct levert alleen aan zakelijke klanten
financiele diensten ACES
Direct

Meer informatie? U belt of mailt mij...

Gian-Carlo Sterken

Gian-Carlo Sterken

Solution Advisor t. 013 762 19 28

...of ik bel u!

Facturatie

Wij maken het voor onze klanten graag eenvoudig. Daarom kunt u kiezen voor wekelijkse of maandelijkse facturatie.

Week- of maandfacturatie

Klanten bestellen op het moment dat het hen uitkomt, vaak dagelijks of zelfs meerdere malen per dag. Voor klanten die veelvuldig bestellen, is er de mogelijkheid om de bestellingen te clusteren binnen week- of maandfacturen. Dit leidt tot een helder overzicht en zorgt voor minder administratieve rompslomp.

Elektronische facturatie

Bij ACES Direct wordt er standaard elektronisch gefactureerd. De digitale factuur biedt een aantal voordelen voor bedrijven, omdat het administratieve afhandelingproces versneld en vereenvoudigd wordt. Het geeft u de mogelijkheid documenten digitaal te archiveren. Hierdoor neemt het papierverbruik af, wat ten goede komt aan zowel het milieu als aan de ruimte in uw archiefkasten.

ACES Direct verstuurt de factuur naar het bij ons bekende e-mailadres. Mocht u er toch voor kiezen de facturen per post te willen ontvangen of de facturatie naar een ander e-mailadres te laten mailen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw Account Manager om deze wijzigingen door te voeren.

Facturatie op maat

Voor de verwerking van facturen hebben organisaties steeds vaker aanvullende eisen. Inhoudelijk, bijvoorbeeld door de naam van de verantwoordelijke inkoper of het afeveradres te vermelden, maar ook lay-out technisch. Wij nodigen u daarom uit om uw specifeke wensen altijd aan ons voor te leggen.

 

Feedback