van 4Launch naar ACES Direct | Aces Direct

Van 4Launch naar ACES Direct

Van 4Launch naar ACES Direct

Welkom bij ACES Direct! Achter de schermen werken we er al een tijd hard aan, maar het nieuws is eindelijk bekend. Wij mogen je gaan helpen met al je IT-vraagstukken en daar zijn wij heel trots op. Wij nemen alle IT-gerelateerde zaken over van 4Launch. Dit houdt in dat wij vanaf nu je contactpersoon zijn voor alles waarmee je eerder bij 4Launch terecht kon.

Wij zijn een zakelijke IT-leverancier, dat houdt in dat wij niet aan consumenten leveren. Dat doen wij niet zomaar, dat doen wij om organisaties in Nederland met specialistische kennis vooruit te helpen. Consumenten verwijzen wij graag door naar Tweakers om daar de best passende partij te vinden voor hun benodigdheden. Uiteraard zullen wij je gewoon verder helpen wanneer je eerder als consument iets via 4Launch kocht en vragen hebt over bijvoorbeeld nog lopende garantie.

Van 4Launch naar ACES Direct

Van 4Launch naar ACES Direct

Guido Raaijmakers kan als oprichter van 4Launch zijn geluk niet op met deze stap. "Ik ben trots op de overname door ACES Direct. Hierdoor krijgen we de kans om onze strategie ten aanzien van de B2B nog beter te maken. Ik ben overtuigd dat het voor die zakelijke klanten vanaf nu alleen maar nog beter wordt. ACES Direct heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en een mooi trackrecord. "

"Bij ACES Direct voegen wij ons bij 70 nieuwe collega’s die samen elke dag voor de beste service zorgen. Wat ik verder heel prettig vind: de medewerkers van 4Launch en dus je vertrouwde aanspreekpunt, worden onderdeel van het fantastische team van ACES Direct. We kunnen nu op nog grotere schaal iets voor onze klanten betekenen. Maar ik wil ook even het moment aangrijpen om alle Tweakers, IT-fans en 'enthusiasts' te bedanken voor alle support door de jaren heen."

Welkom

ACES Direct Managing Director Sven van Boxtel is trots om je als klant te verwelkomen. “Wij zijn altijd op zoek naar manieren om het zakelijke landschap binnen Nederland nog beter te ondersteunen. Deze stap zorgt ervoor dat wij ook jouw organisatie kunnen helpen. In 4Launch hebben we een IT-bedrijf gevonden wat uit hetzelfde hout gesneden is als ACES Direct. Wij zijn een organisatie, die altijd aanstaat, zoekt naar ruimte voor verbetering en jouw werkdag zo efficiënt en eenvoudig mogelijk wilt maken. Ik ben ervan overtuigd dat we dat ook voor jou, onze nieuwste klant, gaan doen.”

Welkom bij ACES Direct namens Managing Director Sven van Boxtel

 • Waarom word jij beter door ACES Direct?

  Opgericht in 2000 op een Brabantse zolderkamer zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot Nederlands favoriete zakelijke IT-leverancier die meer dan 100.000 klanten helpt met innovatie doormiddel van IT. Bij ons kun je met al je IT vragen en aankopen, groot of klein, terecht. Waarom wij doen wat we doen? IT is meer dan hardware, meer dan een middel. Het is de motor van ontwikkeling. Die ontwikkeling gebruiken wij om je werkdag beter te maken.

  Voor de een bestaat dat uit het leveren van complexe IT oplossingen, voor de ander zal het bestaan uit de juiste hardware of software as a service. Voor ons is het vooral belangrijk dat we investeren in het opbouwen van een openhartige relatie. Wij zijn er vandaag voor jou. Op die manier ben je klaar voor morgen. Voor volgende week. Voor de toekomst.

  • Kopen op rekening
  • Meer betaalmogelijkheden en ruimere betaaltermijnen
  • Gratis bezorging en retouren gratis opgehaald
  • 60 dagen bedenktermijn en bij defect een omruilgarantie
  • Minimaal 2 jaar garantie op alle producten
  • Aanvullende dienstverlening (configuratie, installatie, implementatie)
  • Groter assortiment aan IT producten en diensten
  • Adviseurs getraind en gecertificeerd op alle A-merken
  • Hogere kortingen bij volume afnames, óók op Apple
 • Wat moet ik weten en verandert er aan de praktische kant voor mij als klant?

  Wij willen je helpen om je werk eenvoudiger te maken. Om de overstap makkelijker te maken hebben wij een aantal zaken voor de klanten van 4Launch geregeld.

  • Paul Adams verhuist met 4Launch mee naar ACES Direct. Hij gaat de voormalige 4Launch klanten ook bij ACES Direct helpen.
  • Je kunt met je bij 4Launch bekende e-mailadres inloggen op onze website. Je wachtwoord kunnen wij uiteraard niet overnemen. Je ontvangt een welkomstmail met daarin een link om je wachtwoord te resetten.
  • Lopende orders nemen wij over en plaatsen wij zo nodig voor je.
  • Garantie uit de periode van 4Launch nemen wij over. Het team wat dit afhandelde voor je bij 4Launch verhuist mee naar ons. Je kunt dus gewoon bij Paul Adams terecht met al je garantie en reparatieverzoeken.

  Heb je vragen over onze werkwijze? Bekijk dan ook eens de FAQ.

 • Ik ben consument, wat nu?
  Zoals we op deze pagina al aangeven leveren wij niet aan consumenten. Om onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen, kiezen wij ervoor alleen zakelijk te leveren. Maar wat houdt dat in wanneer je als consument klant was van 4Launch?
  • Voor toekomstige bestellingen willen we je graag doorverwijzen naar de pricewatch van Tweakers. Daar kun je eenvoudig de beste leverancier vinden voor het benodigde product
  • In het verleden een product aangeschaft bij 4Launch en wil je een beroep doen op de garantie? Daarvoor kun je gewoon bij ons terecht. Vul dit formulier in en mail het naar info@4launch.nl. Wij gaan ervoor zorgen dat we je gewoon helpen bij de garantie op je aangeschafte product.De eerste 100 bestellingen met een minimale orderwaarde van € 100,- (exclusief BTW) ontvangen in de komende periode een klein welkomstgeschenk.

Meer informatie?

Paul Adams

Accountmanagert.013 762 18 05
?

Liever dat ik je bel of mail? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Feedback