1 euro per 1 inch monitor bij aanschaf van de Lenovo S500 SFF bundel - ACES Direct
1 euro per 1 inch monitor bij aanschaf van de Lenovo S500 SFF bundel
Actie verlopen op 30-06-2016 Bekijk actieproducten Bij aanschaf van de Lenovo S500 SFF bundel met Lenovo ThinkVision E2323 monitor betaalt u voor de monitor slechts 23 euro! Dit komt omdat u tijdens deze actieperiode slechts 1 euro per 1 inch beeldscherm hoeft te betalen. De actie geldt zolang de voorraad strekt en is alleen geldig op de producten die onderaan deze actiepagina staan. De producten onderaan de pagina zijn dus al de juiste bundels, het scherm hoeft er niet apart bij besteld te worden.

Lenovo ThinkVision E2323
Voldoet aan alle functionele behoeften van de woon- en werkomgeving. Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels met WLED backlit scherm en ondersteuning voor zowel VGA+ als DVI. De monitor is voorzien van een verstelbare voet voor optimaal gebruiksgemak. Bij het ontwerp van deze monitor is rekening gehouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De monitor is voorzien van de nieuwste groene normen en certificeringen waardoor het niet alleen minder belastend is voor het milieu maar het ook kostenbesparend werkt.

Stijlvolle Lenovo S500 SFF desktop met ruimtebesparend ontwerp
Het ontwerp van de Lenovo S500 SFF is slank en trendy met een compacte voetafdruk met als gevolgd dat er 15 procent minder ruimte in beslag wordt genomen dan met een standaard toren. De werkplek blijft hierdoor overzichtelijk en ruimtelijk. De reeds ingebouwde draadloze 802.11ac-kaart maakt gebruik van 5 GHz bandbreedte mogelijk en door de twee antennes wordt een 100% signaaldekking gerealiseerd. Een geïntegreerd Kensington-slot beschermt uw fysieke investering evenals uw gegevens. Om de productiviteit en de laad/schrijfsnelheden te vergroten kan de Lenovo S500 SFF uitgebreid worden met een SSD van 120GB of 192GB.

Groener, duurzamer en stiller met de Lenovo S500 SFF desktop
De Lenovo S500 SFF heeft de groene certificatie van Energy Star 6.1, GREENGUARD® en 180 W 85% ES PSU verdiend. Dit betekent dat de Lenovo S500 SFF minder energie verbruikt, een lagere co2 uitstoot heeft en dat er energiekosten worden bespaard. De geluidsreductie van bijna 14 % (bij volledige CPU load) is mogelijk dankzij de Lenovo Thermal Solution Kit. Minder geluid betekent minder afleiding, waardoor u meer gefocust en productief blijft.

Actievoorwaarden
De actie is geldig tot 30 Juni 2016 of zolang de voorraad strekt.
Korting + de monitor zijn reeds in de bundelprijs verwerkt.
De actie is alleen geldig op onderstaande producten.

 
Vorige actie
  Feedback