€ 10,- korting op NewStar bureausteunen - ACES Direct
€ 10,- korting op NewStar bureausteunen

€ 10,- korting op NewStar bureausteunen

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 december t/m 31 december 2018
  • Actiecode: NewStar10euro
  • De actiecode is alléén te gebruiken tijdens de actieperiode
  • De actie is alléén geldig op de geselecteerde modellen
  • De actiecode dient u in het winkelwagenscherm in te vullen, op dat moment krijgt u op ieder actieproduct € 10,- korting.
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 31-12-2018

Ontvang € 10,- korting op diverse nieuwe modellen NewStar bureausteunen. U kunt kiezen uit diverse NewStar flatscreen bureausteunen of de NewStar monitor & notebook bureausteun. Wees er snel bij, want deze actie is geldig t/m 31 december bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

NewStar bureausteunen

Wilt u meer ruimte creëren op uw werkplek? Door gebruik te maken van een monitorarm bespaart u niet alleen ruimte, maar kunt u ook de ideale ergonomische werkhouding creëren en hiermee de kans op nek- en rugklachten verkleinen. De bureausteunen van NewStar zijn eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen en u kunt de schermen kantelen, zwenken en roteren. Bovendien kunt u de kabels netjes wegwerken aan de onderzijde van de horizontale arm.

Via bureauklem of bladdoorvoer bevestigen

Twee of drie monitoren bevestigen aan uw bureau? Dit is geen probleem. NewStar biedt diverse bureausteunen waarmee u twee of drie flatscreen monitoren aan uw bureau kan bevestigen via een bureauklem of bladdoorvoer.

Bureausteun met een bureau standaard

Met deze monitorarm plaatst u twee flatscreens op het bureau met een bureau standaard. Deze NewStar flatscreen bureausteun heeft drie draaipunten en is geschikt voor 2 schermen t/m 32 inch. Door de vele mogelijkheden van deze monitorarm kunt u voor uzelf de ideale werkhouding creëren.

Monitor & notebook bureausteun

Met de nieuwe NewStar monitor & notebook bureausteun bevestigt u uw flatscreen en laptop eenvoudig aan uw bureau via een bureauklem of bladdoorvoer. Deze bureausteun is geschikt voor schermen t/m 33 inch en laptops t/m 15,6 inch. Profiteer optimaal van de mogelijkheden van deze steun.

Bestel uw NewStar bureausteun in de actieperiode bij ACES Direct en ontvang direct bij bestelling € 10,- korting. Hiervoor hoeft u bij het bestellen alleen onderstaande actiecode in te vullen.

Actiecode: NewStar10euro

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback