ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
10% korting op de APC Smart-UPS Li-Ion

10% korting op de APC Smart-UPS Li-Ion

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 14 oktober t/m 31 december
  • Alléén geldig op de actieproducten
  • Korting reeds in de prijs verwerkt
Actie verlopen op 31-12-2019

APC™ by Schneider Electric is de toonaangevende aanbieder van geïntegreerde IT-infrastructuur en software. Met een breed aanbod van producten levert APC betrouwbare energie- en beschikbaarheidsoplossingen voor IT en communicatietechnologieën. Door APC ook wel ‘Certainty in a Connected World’ genoemd.

Bekijk actieproducten

APC Smart-UPS Li-Ion

Je staat er waarschijnlijk niet of nauwelijks bij stil, maar weet jij wat er met je data gebeurt op het moment dat de stroom abrupt uitvalt? Waarschijnlijk niet, want gelukkig leven we in een land waar dit bijna nooit gebeurt. Als dan toch de stroom uitvalt, zijn vaak de gevolgen niet altijd in het nieuws, maar soms wel. Denk bijvoorbeeld terug aan de brandstofproblemen op Schiphol wat maar liefst 98 geannuleerde vluchten tot gevolg had. Of denk aan blikseminslagen die regelmatig stroomuitval tot gevolg hebben. Dergelijke problemen blijven kennelijk gebeuren.

Met de APC Smart-UPS Li-Ion voorkom je geen stroomuitval of blikseminslag, maar je bent er wel beter op voorbereid als het jou treft. Op het moment dat een dergelijk situatie zich voordoet, zal de APC Smart UPS Li-Ion direct de energietoevoer overnemen en indien nodig op een veilige manier jouw apparatuur afsluiten.

Stel jouw data nu veilig en profiteer bovendien van een tijdelijke 10% korting op de aanschafprijs.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback