ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
15% korting op APC Smart-UPS netwerkkaarten

15% korting op APC Smart-UPS netwerkkaarten

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 februari t/m 10 maart
  • Korting reeds in de prijs verwerkt
  • Korting alleen van toepassing op de actieproducten

APC Smart-UPS Lithium-ion Short-Depth UPS

Actie verlopen op 10-03-2020

Ben je in het bezit van een APC Smart-UPS? Dan is dit de kans om jouw Smart-UPS voordelig te upgraden met een netwerkkaart. Tot en met 10 maart zijn de APC netwerkkaarten met maar liefst 15% te bestellen. Grijp je kans en bestel snel!

Bekijk actieproducten

Manage je Smart-UPS

Met deze APC netwerkkaarten verbind je een APC Smart-UPS (voorzien van een SmartSlot) met het netwerk. Zo kun je de UPS zowel monitoren als beheren op afstand (SNMP) en kan de UPS een shutdown signaal versturen naar meerdere fysieke en of virtuele servers middels de gratis meegeleverde Powershute Network Shutdown software. Dataloss door een harde shutdown wordt zo voorkomen.

AP9630 vs AP9631, monitor de omgeving

Bij de AP9631 is één temperatuursensor inbegrepen, waardoor de omgevingstemperatuur van de ups op afstand te monitoren is, daarnaast kan hij worden voorzien van een tweede sensor (temperatuur & vochtigheid). Een falende airco of te hoge bedrijfstemperatuur is zo eenvoudig geïdentificeerd en de ups kan in een dergelijke situatie automatisch de server tijdig afsluiten en dataloss voorkomen.

Upgrade nu met 15% korting jouw APC Smart-UPS! Nog geen APC Smart-UPS die jouw data beschermt?

Bekijk APC Smart-UPS'en

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback