€ 25,- korting op Toshiba Tecra A50 notebooks - ACES Direct
€ 25,- korting op Toshiba Tecra A50 notebooks

€ 25,- korting op Toshiba Tecra A50 notebooks

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 27 november t/m 31 december 2018
  • Actiecode: Toshiba25euro
  • De actiecode is alléén te gebruiken tijdens de actieperiode
  • De actie is alléén geldig op de geselecteerde Toshiba Tecra A50 modellen
  • De actiecode dient u in het winkelwagenscherm in te vullen, op dat moment krijgt u op ieder actieproduct € 25,- korting.

Toshiba Tecra A50

Actie verlopen op 31-12-2018

Ontvang nu € 25,- korting bij aankoop van een Toshiba Tecra A50 notebook. U kunt kiezen uit de modellen Toshiba A50-C en Toshiba A50-E. Grijp uw kans, want de actie is geldig tot en met 31 december 2018.

Bekijk actieproducten

Toshiba Tecra A50 notebooks

De Toshiba Tecra A50 serie combineert stijl, duurzaamheid en productiviteit. Deze laptops zorgen voor een verhoogde productiviteit gedurende uw werkdag. De A50 modellen zijn voorzien van 6de, 7de of 8ste generatie Intel Core i5 of i7 processor, afhankelijk van het model dat u kiest. Daarnaast hoeft u zich bij deze laptops geen zorgen te maken wanneer koffie of andere vloeistoffen uw toetsenbord raken. De laptops uit de Tecra A50 serie zijn namelijk voorzien van een waterbestendig toetsenbord. Bent u vaak onderweg? Dan is de Toshiba Tecra A50 laptop uw betrouwbare reispartner. Door de sterkere accu van deze laptop, die zorgt voor een langere batterijduur, kunt u heel Nederland rondreizen zonder dat uw laptop opgeladen dient te worden.

Draadloze schermtechnologie

Kent u het vervelende gevoel wanneer u een presentatie wilt geven en u uw laptop niet met een kabel aangesloten krijgt op het scherm? Dit is verledentijd met de Toshiba Tecra A50-C en A50-E. Voorzien van draadloze schermtechnologie kan uw Toshiba A50 laptop draadloos contact maken. Zo hoeft u geen kabels te gebruiken om uw presentatie direct weer te geven.

Bestel uw Toshiba Tecra A50-C en A50-E in de actieperiode bij ACES Direct en ontvang direct bij bestelling € 25,- korting. Hiervoor hoeft u bij het bestellen alleen de actiecode in te vullen.

Actiecode: Toshiba25euro

 
Vorige actie
  Feedback