30% Korting op OKI Multifunctionele Printers - ACES Direct
30% Korting op OKI Multifunctionele Printers

30% Korting op OKI Multifunctionele Printers

Actievoorwaarden

OKI MC800-Serie Video

Actie verlopen op 30-06-2018 Bekijk actieproducten

Profiteer tot en met 30 juni van 30% korting op de volledige OKI MC800-serie. Deze veelzijdige printerserie biedt uw organisatie een multifunctional met uitstekende flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Robuust en compact

Met de MC800-serie print, scant en kopieert u razendsnel in de hoogste kwaliteit. Maak gebruik van flexibele oplossingen voor mobiel printen zoals Apple AirPrint en Google Cloud Print. De kosteloos bijgeleverde document management software laat u geavanceerde OCR-functionaliteiten gebruiken. Door het ontbreken van bewegende onderdelen zijn OKI printers extreem robuust en ook nog eens zeer compact. Hoe we dat bewijzen? Wat dacht u van de standaard 3 jaar on-site garantie die OKI op LED-printers en MFP’s biedt na registratie.

Meer dan printing

We bevinden ons in een tijd waarin de printbehoefte van organisaties afneemt en er steeds meer gekeken wordt naar digitale alternatieven. OKI onderkent deze ontwikkelingen en is volop betrokken bij het voorzien in deze nieuwe behoeften. De exclusief voor OKI ontwikkelde Sendys Explorer document management suite is het resultaat. Deze geavanceerde, maar tevens zeer gebruiksvriendelijke software leveren we zonder meerprijs bij alle OKI smart printers en MFP’s. De software biedt onder andere oplossingen voor:

  • Mobiel printen met elk device vanaf iedere locatie
  • Cloud connectoren voor onder andere Apple AirPrint, Microsoft Sharepoint en Google Cloud Print
  • Geavanceerde OCR-oplossing die organisaties helpt bij het aanleggen van digitale archieven
  • Authenticatie-oplossing (PIN & RFID) die u helpt bij het beveiligen van uw documentstromen
  • Diverse beveiligings- en privacy tools die de stap naar het voldoen aan de nieuwe GDPR/AVG-wetgeving aanzienlijk vereenvoudigen
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback