30% Korting op Mobile Power Packs van APC! - ACES Direct
30% Korting op Mobile Power Packs van APC!
Actie verlopen op 17-08-2016 Bekijk actieproducten Profiteer nu snel van 30% korting op de stijlvolle & compacte APC Mobile Power Packs met een grote accu-capaciteit. Het zal waarschijnlijk niet de eerste keer zijn dat uw tablet of telefoon uitvalt als gevolg van een lege accu. Tegenwoordig wordt er steeds meer mobiel gewerkt op deze apparaten met als gevolg dat de primaire accu snel leeg gaat. Gelukkig is hier tegenwoordig een eenvoudige oplossing voor. Met de Mobile Power Pack van APC beschikt u namelijk over een secundaire accu die geen gebruik van het stroomnet vereist. Dit zorgt ervoor dat u, altijd en overal, ieder apparaat via een USB-poort kunt opladen.

Accu’s steeds sneller leeg
Dankzij de toegenomen rekenkracht van smartphones en tablets in combinatie met energie-intensieve applicaties gaat een accu steeds sneller leeg. De accu’s worden tegenwoordig flink uitgedaagd door deze verbeterde tablets en smartphones. Echter gaat na verloop van tijd, de kwaliteit van de accu achteruit. U zult merken dat uw apparaat steeds sneller leeg is, nadat u hem volledig heeft opgeladen. Met een Mobile Power Pack van APC wordt het probleem van een lege accu op een eenvoudige manier opgelost. U plugt de USB-kabel in het apparaat en deze begint meteen met opladen. Zorg er wel voor dat uw Mobile Power Pack is opgeladen voordat u vertrekt.

APC Mobile Power Packs
De mobiele energievoorziening van APC is o.a. beschikbaar in de volgende twee uitvoeringen: De APC Mobile Power Pack M10 (10.000mAh) en APC Mobile Power Pack M5 (5.000mAh). De APC M10 weegt 243 gram en heeft een afmeting van 147mm (h) x 89mm (l) x 14mm (d). Hiermee kunnen gebruikers een tablet of smartphone vier keer achter elkaar opladen. De kleinere APC M5 weegt 142 gram en heeft afmetingen van 108mm (h) x 65mm (l) x 15mm (d). Deze versie bevat voldoende energie om de gemiddelde smartphone twee keer volledig op te laden. Dankzij het protection circuit model wordt er bescherming geboden tegen: over-charge, over-discharge en oververhitting. De Mobile Power Packs van APC zijn zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.

Lithium Polymer-batterijtechnologie voor sneller opladen
Laad uw apparaten tot wel twee keer sneller op met de Mobile Power Pack van APC in tegenstelling tot gelijkwaardige producten die gebruik maken van Lithium Ion-technologie. Op de Mobile Power Pack zitten twee USB-poorten waarmee u gelijktijdig twee apparaten op kunt laden. De APC Mobile Power Pack M10-versie heeft gemiddeld 8 uur nodig om volledig op te laden. Voor de APC Mobile Power Pack M5 is dit gemiddeld 4 uur. Opladen gebeurt via een standaard meegeleverde Micro-USB kabel.

Actievoorwaarden
- Actie is geldig van 20 juli t/m 17 augustus.
- Actie is alleen geldig op onderstaande producten.
- Korting is reeds in de prijs verwerkt.

 
Vorige actie
  Feedback