Ontvang €50 retour bij aanschaf van een Samsung Galaxy Tab S2 9.7 - ACES Direct
Ontvang €50 retour bij aanschaf van een Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Ontvang €50 retour bij aanschaf van een Samsung Galaxy Tab S2 9.7

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig vanaf 7 mei 2018 tot en met 1 juli 2018
  • Maximaal 3 per adres
  • Alleen geldig op onderstaande modellen
  • Bekijk de algemene voorwaarden van Samsung
Actie verlopen op 01-07-2018 Bekijk actieproducten

U krijgt nu € 50,- retour bij aankoop van een Samsung Galaxy Tab S2 9.7 naar keuze. Pak snel uw voordeel want deze actie is slechts tijdelijk geldig!

Praktisch en charmant

De Samsung Galaxy Tab S2 9.7 is superlicht, dun en beschikt over een kwalitatief hoogwaardig metalen frame rondom het scherm wat de tablet een luxe uitstraling geeft. Ultieme draagbaarheid is een feit met deze tablet. de Samsung Galaxy Tab S2 heeft alle benodigde eigenschappen om flexibel te werken, waar u ook bent.

Optimaal beeld

Geniet van de diepte en details op uw 9,7 inch beeldscherm. Met de exclusieve Super AMOLED technologie brengt de Samsung Galaxy Tab S2 beelden echt tot leven. Bovendien is deze tablet voorzien van een 8 megapixel camera waarmee u scherpe en heldere foto’s maakt, zelfs bij weinig licht.

Beveiliging

De Samsung Galaxy Tab S2 heeft ter beveiliging een geïntegreerde vingerafdrukscanner, hiermee ontgrendelt u de tablet nog makkelijker dan met een pincode, en bovendien zijn uw bestanden en gegevens ook nog beter beveiligd. Deze vingerafdrukscanner bevindt zich in de home-knop.

Deelnemen

Koop voor 1 juli 2018 een Galaxy Tab S2 9.7 en ontvang € 50 retour. Vul het online aanmeldformulier in, upload uw aankoopbewijs met een foto van de streepjescode met EAN code en seriecode (Wi-Fi model) of het IMEI-nummer (LTE-model) van de verpakking uiterlijk 16 juli 2018. Zie de actievoorwaarden voor meer details.

Claim uw € 50 retour

 
Vorige actie
  Feedback