€ 50 retour bij aankoop van een Samsung Galaxy A8 - ACES Direct
€ 50 retour bij aankoop van een Samsung Galaxy A8

€ 50 retour bij aankoop van een Samsung Galaxy A8

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig vanaf 9 april tot en met 27 mei
  • Maximaal 3 per adres
  • Enkel geldig op onderstaande modellen
  • Claim hier uw € 50 retour
Actie verlopen op 27-05-2018 Bekijk actieproducten

Ontvang € 50 retour bij aankoop van een Samsung Galaxy A8

Elegant en praktisch

De Samsung Galaxy A8 heeft een strakke metalen behuizing, deze smartphone is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Het moderne design van de Samsung Galaxy A8 wordt compleet gemaakt met vloeiende rondingen waardoor het toestel comfortabel in de hand ligt. De ingebouwde vingerafdrukscanner bevindt zich onder de camera aan de achterkant, waardoor u er makkelijk bij kan. Voor het ontgrendelen van uw toestel hoeft u niet eens uw hand te verplaatsen.

Amoled-scherm

Het scherm is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een smartphone. Voor het 5.6 inch scherm gebruikt Samsung Amoled-technologie, dit houdt onder andere in dat het scherm van de Samsung Galaxy A8 minder stroom verbruikt. Een Amoled-scherm heeft ook een betere kleurweergave en een hoger contrast dan traditionele smartphone beeldschermen.

Camera

De achterkant van de Samsung Galaxy A8 is voorzien met een 16 megapixel-camera. Met deze kwaliteit is het mogelijk detailrijke foto's te maken, zelfs bij weinig licht.

Aan de voorzijde van de smartphone bevindt zich een dubbele camera. Een primaire lens van 16 megapixel en een tweede lens van 8 megapixel. Dankzij de dubbele camera is het mogelijk een scherptediepte-effect aan uw foto's toe te voegen. Hiermee maakt u foto's waarbij de voorgrond haarscherp is en de achtergrond wazig wordt gemaakt. De intensiteit van de waas is zelfs achteraf aan te passen.

 
Vorige actie
  Feedback