50% korting op iPad Smart covers en Smart cases
Actie verlopen op 31-08-2015 Bekijk actieproducten Bescherm uw iPad met de kleurrijke iPad Smart covers en Smart cases van Apple! De covers en cases zijn speciaal ontworpen voor de iPad Air 1 en iPad mini 1, 2 en 3. Tijdens deze Apple actie koopt u de geselecteerde producten nu met 50% korting.

Smart cover voor iPad Air 1 en iPad mini 1, 2 en 3
De Smart cover is extra stevig doordat het gemaakt is uit één stuk polyurethaan. De cover is verkrijgbaar in 7 frisse kleuren en sluit perfect aan op de geringe afmetingen van uw iPad. Op deze manier is het scherm van de iPad optimaal beschermd. De Smart cover kan meer dan alleen beschermen. Zo haalt hij de iPad uit de sluimerstand zodra je hem openklapt. Op het moment dat je de cover dichtklapt gaat de iPad weer in sluimerstand. Met de unieke vouwranden kan je de cover tevens als standaard gebruiken en in diversen standen neerzetten.

Smart case voor iPad Air 1 en iPad mini 1, 2 en 3
Wilt u meer bescherming voor uw iPad mini of iPad Air? Dan is de Smart case zeer geschikt. De superdunne beschermhoes beschermt niet alleen het scherm, maar ook de achterkant van uw iPad. De Smart case is verkrijgbaar in vijf wonderlijke kleuren en is gemaakt van anilineleer, dat bijzonder fijn aanvoelt. Ook de case haalt uw iPad uit de sluimerstand zodra u deze openklapt en kunt u als standaard gebruiken om uw iPad neer te zetten.

Actievoorwaarden:
- Op = Op
- Actieperiode is van 24 juli t/m 31 augustus 2015
- Korting is reeds verwerkt in de prijs

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback