ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Aantrekkelijke korting op diverse Thule producten

Aantrekkelijke korting op diverse Thule producten

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 17 juni t/m 14 juli
  • Korting alleen van toepassing op geselecteerde producten
  • Korting reeds in de prijs verwerkt
  • Voor alle actieproducten geldt: OP=OP

 

ThuleBringYourLife

Actie verlopen op 14-07-2019

Met de start van de zomer profiteer je bij ACES Direct van aantrekkelijke kortingen op diverse Thule producten. Of het nu gaat om een rugzak, tas, sleeve, duffel of zelfs een toilettas, niets is te gek. Bekijk wat jij nodig hebt en maak je zomercollectie nog voor de zomervakantie compleet.

Bekijk actieproducten

Thule laptop backpacks, bags & sleeves

De duurzame laptop producten van Thule zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de Thule Backpacks en Laptop bags over verschillende handige pletbestendige opbergvakken voor je zonnebril en andere kwetsbare spullen. Het waterbestendige materiaal en de ritssluitingen zorgen samen voor een lichtgewicht en beschermende tas. De Thule Accent Laptop bag is een veelzijdige 2-in-1 aktetas die je gemakkelijk kunt omtoveren tot een rugzak of schoudertas.

Thule duffeltassen

De Thule duffel is uitgerust met stevig aluminum materiaal en waterbestendige stof, dit zorgt samen voor een lichte, maar toch erg duurzame tas. Ook de Thule duffel tassen beschikken over een pletbestendige SafeZone waar je jouw persoonlijke bezittingen veilig in opbergt. De Thule duffel tassen zijn voorzien van meerdere handige eigenschappen, zo zijn ze beschikbaar met of zonder wieltjes.

Thule Subterra PowerShuttle

De Subterra PowerShuttle is een veelzijdige en veilige tas, speciaal ontwikkeld voor langdurig intensief gebruik. De tas is gemaakt van duurzame marterialen, voering en YKK-risten. Thule heeft slim gebruik gemaakt van diverse vakken met elasticsche lussen waarin je een draagbare oplader, snoeren en andere accessoires veilig kunt opbergen. Onderweg kun je efficiënt en veilig apparaten opladen door het gebruik van snoerdoorvoer. Met een gewicht van slechts 0,15kg de ideale tas voor de zakelijke gebruiker.

Bekijk hieronder alle voor jou geselecteerde Thule actieproducten en ga bepakt en bezakt de zomer tegemoet!

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback