Aantrekkelijke Lenovo maandaanbiedingen - ACES Direct
Aantrekkelijke Lenovo maandaanbiedingen

Aantrekkelijke Lenovo maandaanbiedingen

Actievoorwaarden

  • Geldig t/m 30 augustus 2018
  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • Zolang de voorraad strekt
Actie verlopen op 30-08-2018 Bekijk actieproducten

Profiteer van de tijdelijk extra laag geprijsde Lenovo ThinkPad A275 en de Lenovo ThinkCentre M710e. Of ontvang gratis een extra P24q scherm bij aankoop van een Lenovo ThinkStation P520c in combinatie met een ThinkVision P24q. Zorg dat u er snel bij bent, want deze actie loopt tot en met 30 augustus.

Lenovo ThinkPad A275

De ThinkPad A275 is ideaal voor de zakelijke gebruiker die veel onderweg werkt, aangezien de laptop slechts 1,5 kg weegt en een batterijduur heeft van maar liefst 10 uur. Daarnaast biedt de laptop ook krachtige prestaties door het betrouwbare AMD-technologie en kunt u dankzij de rijke ADM grafische kaart genieten van heldere beelden en schitterende weergaven. Ook beschikt de laptop over beveiligingsfuncties op processor-niveau en een vingerafdruklezer, al uw informatie is dus veilig.

Lenovo ThinkCentre M710e

De Lenovo ThinkCentre M710e is 10% kleiner dan zijn voorgangers, maar levert qua prestaties niets in met zijn krachtige Intel -processors. Daarnaast bevat deze desktop robuuste beveiligingsfuncties voor bescherming van uw data. Voor IT-beheerders is deze desktop ideaal aangezien zij dankzij een gereedschapsvrij chassis snel en eenvoudig toegang hebben, mocht dit ooit nodig zijn. Bovendien kan door het smart kabelblok alle bekabelde randapparatuur die op de M710e is aangesloten, worden vergrendeld.

Lenovo ThinkStation P520c + gratis monitor

Bent u op zoek naar echte processorkracht en razendsnelle beelden? Dan bent u bij de Lenovo ThinkStation P520c aan het juiste adres. Dit configureerbare 25-I workstation is namelijk een echt werkpaard met zijn geavanceerde verwerking, graphics, opslag en geheugen. Daarnaast is de P520c ook energiezuinig en uiterst betrouwbaar.


 
Vorige actie
  Feedback