ACES Direct - Week van de duurzaamheid - ACES Direct
ACES Direct - Week van de duurzaamheid
Actie verlopen op 29-07-2016 Bekijk actieproducten ACES Direct & MVO
ACES Direct heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan en streeft er naar in alle opzichten duurzaam te zijn. Wij willen duurzame groei realiseren door te voldoen aan onze verplichtingen richting de maatschappij. De certificering voor MVO Prestatieladder niveau 3 is hiervan het bewijs. Ga naar ACES Direct - MVO voor meer informatie over de manieren waarop wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat de producten die wij verkopen niet goed zijn voor het milieu. Wij als organisatie zien hier het belang van in en nemen daarbij graag een adviserende rol in voor uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor gratis advies, duurzame oplossingen en groene IT producten.

ACES Direct - Week van de duurzaamheid
Tijdens de week van de duurzaamheid bieden wij u een selectie* aan van de meest duurzame en energiezuinige modellen die extra scherp geprijsd zijn. Daarnaast ontvangt u een Dopper drinkfles wanneer u tenminste voor € 500 aan geselecteerde producten aanschaft en een Waka Waka Light bij meer dan € 1000 aan actieproducten. Om te laten zien hoe groot het belang van MVO voor ACES Direct is, zullen wij op woensdag 27 juli een boom laten planten door TreesForAll voor iedere order die u plaatst. Meer informatie? U plaatst een order? Wij planten een boom!

-

Dopper drinkfles - Bij besteding van tenminste € 500 aan deelnemende producten
Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

WakaWaka light - Bij besteding van tenminste € 1000 aan deelnemende producten

WakaWaka (‘helder licht’ in Swahili) maakt lampjes en opladers op zonne-energie die niet alleen ontzettend handig zijn in het Westen, maar juist noodzakelijk zijn in ontwikkelingslanden. Share the Sun: Voor elke verkochte WakaWaka, gaat er altijd een WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie
Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om de meest groene producten per productgroep te zien en te profiteren van kortingen!

Actievoorwaarden
- Korting is reeds verwerkt in de prijs.
- Acties zijn alleen geldig van 25 t/m 29 juli.
- De Dopper drinkfles en het WakaWaka Light worden uiterlijk binnen 1 maand nadat de order is uitgeleverd na gestuurd.
*De actieproducten zijn geselecteerd op basis van strikte vereisten die worden gesteld aan de EPEAT Compliance en Energystar normen. Meer informatie over deze certificeringen vindt u hier en tevens hier. Deze producten hebben een duurzamere samenstelling dan vergelijkbare modellen en verbruiken relatief minder energie.

 
Vorige actie
  Feedback