Actieprijzen op diverse iiyama monitoren - ACES Direct
Actieprijzen op diverse iiyama monitoren

Actieprijzen op diverse iiyama monitoren

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 1 oktober tot en met 24 oktober 2017
  • Geldt alleen voor de producten op deze pagina
Actie verlopen op 24-10-2017 Bekijk actieproducten

Ook deze maand zijn er diverse iiyama monitoren scherp afgeprijsd om u thuis en op het werk comfort te bieden. De maand oktober staat in het teken van de ProLite monitoren van iiyama. Haal het comfort in huis dat u verdient en vind een passend formaat voor uw werkplek!

iiyama ProLite

iiyama is een vooruitstrevend product op het gebied van monitoren. De iiyama ProLite monitoren zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze monitoren staan garant voor gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, comfort en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. De iiyama ProLite monitor is er in verschillende uitvoeringen waardoor er voor iedere gebruiker een passend model beschikbaar is.

ProLite B2282HD-B1

Een flexibele werkplek? U maakt uw werkplek compleet met de iiyama ProLite B2282HD-B1. Deze flexibele monitor is roteerbaar, kantelbaar, draaibaar en is in hoogte verstelbaar. Zo is er een passende stand voor iedere werkhouding. Een monitor gericht op uw comfort!

ProLite X2481HS-B1

De iiyama ProLite X2481HS-B1 maakt uw werkdagen comfortabeler en plezieriger. Deze ProLite monitor beschikt namelijk over een Blue Light Reducer en Flicker Free technologie. Zo kunt u zonder problemen naar uw scherm blijven kijken zonder geïrriteerde ogen. Zodat u de gehele dag productief blijft in uw werkzaamheden.

ProLite X2483HSU-B2

Met een 24 inch LCD beeldscherm is de X2483HSU-B2 voorzien van een Full HD scherm en LED backlights voor een ultieme weergave. Daarnaast biedt deze monitor een extra dimensie door zijn 'true color' kleurweergave dat mogelijk wordt gemaakt door zijn snelle 24bit-panel.

ProLite B2780HSU-B1

Ook dit model maakt uw werkplek flexibel. Deze monitor kunt u roteren, kantelen, draaien en is in hoogte verstelbaar. Dit is niet het enige! Zo beschikt deze monitor ook over een Full HD scherm waardoor iedere foto haarscherp wordt weergegeven.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback