Lenovo workstations - ACES Direct
Lenovo workstations

Lenovo workstations

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 11 februari t/m 31 maart 2019
  • Alle workstations zijn Custom Build en kunnen daarom niet geretourneerd worden.
  • Zolang de voorraad strekt

Lenovo Thinkstation P-serie

Actie verlopen op 31-03-2019

Wilt u uzelf voorzien van een workstation met de beste prestaties en het maximale uit uw Adobe applicaties halen? Profiteer dan nu van een exclusieve korting op custom build workstation modellen. Tevens extra scherpe prijzen op Lenovo monitoren & accessoires.

Bekijk actieproducten

Adobe loves Lenovo

Door onze samenwerking met Adobe en onze kennis van hardware begrijpen wij maar al te goed dat uw gereedschappen geen barrière moeten vormen bij het omzetten van een creatief idee naar een daadwerkelijk ontwerp. Daarom hebben wij samen met Lenovo een selectie gemaakt van workstations die niet alleen de beste prestaties geven maar ook het maximale uit de Adobe applicaties halen.

Lenovo Thinkstation en Thinkpad

Met een Thinkstation en Thinkpad van de Lenovo workstation P-serie beschikt u over uitmuntende technologie en een vindingrijk design. Onafhankelijke softwareleveranciers hebben de workstations uit de P-serie uitvoerig getest en vervolgens gecertificeerd op een probleemloze weergave van apps. Deze workstations zijn klaar voor de toekomst. De Lenovo P-serie workstations voert complexe graphics, Computer Aided Design en Artificial Intelligence moeiteloos uit. De krachtige workstations uit de P-sew zorgt ervoor dat de creativiteit van professionals in verschillende sectoren wordt bevordert.

Bekijk de brochure

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback