Adobe Voordeelweken - ACES Direct
Adobe Voordeelweken
Actie verlopen op 02-12-2016 Bekijk actieproducten

​Adobe Acrobat DC korting
​Bespaar 15% wanneer u vóór 2 december ten minste vijf Acrobat DC-lidmaatschapslicenties koopt via het Value Incentive Plan (VIP) van Adobe. Combineer deze aanbieding met volumekortingen voor VIP-leden en bespaar maximaal 30%. Neem contact met uw persoonlijke Account Manager op als u wilt weten hoe u tot de 30% korting kunt komen.

​Adobe Creative Cloud korting
Met de overstap naar Adobe Creative Cloud voor teams gaat u gebruik maken van tientallen nieuwe functies en vernieuwde workflows in de beste creatieve desktop- en mobiele toepassingen van de wereld. Maakt u al gebruik van Adobe Creative Suite 5 of hoger? Goed nieuws, dan bespaart u tot wel 33% op de aanschafprijs van Creative Cloud licenties!

Waarom ​Adobe Creative Cloud?

​Al uw Adobe toepassingen in een overzichtelijk programma, dat is Adobe Creative Cloud. Naast toegang tot alle Adobe programma's biedt Creative Cloud ook handige tools om uw team of zelfs uw hele bedrijf professioneel en productief te laten werken. Directe upgrades en updates van de functies, online services waarmee content gepubliceerd kan worden en bestanden gedeeld kunnen worden en cloudopslag per gebruiker zijn een aantal van deze extra tools. Het beheer regelt u centraal waardoor uw software-investering eenvoudig te beheren is.

Altijd up to date
​ Eenvoudig licentiebeheer
Kostenbesparing
​ Maximale controle
​ Krachtige gegevensbeveiliging

​Waarom Adobe Acrobat Document Cloud?

​Acrobat DC geeft gebruikers de mogelijkheid om documenten te maken, te reviewen, goed te keuren, te ondertekenen en te traceren. Daarnaast zijn uw bestanden enorm goed beveiligd dankzij Adobe's hoogste beveiligingsniveau's. Een intuïtieve, webgebaseerde console stroomlijnt de aankoop en biedt één gebruikersvriendelijke locatie voor het beheren en implementeren van uw Acrobat- en Adobe Creative Cloud-lidmaatschappen.

Nieuwe functies

Vergelijk gemakkelijk bestanden. Met de nieuwe Compare files tool van Adobe kunt u eenvoudig bestanden vergelijken. Hierdoor kunt u verschillen tussen een oude en een nieuwe versie snel vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om verschillen automatisch te markeren en om veranderingen terug te zien. Werk met clouddiensten als Dropbox of OneDrive terwijl u bezig bent in Acrobat DC. Sla uw documenten snel op en verlies nooit data. Verbind uw mobiele toestellen voor extra snelle toegang.

Daarnaast maakt Adobe Acrobat DC het makkelijker om opmerkingen toe te voegen. Zeer snel feedback geven kan bijvoorbeeld door op toestellen met touchscreen een opmerking bij de tekst te schrijven. Dit kan op toestellen met Windows 10 erg gemakkelijk met behulp van DirectInk.

Actievoorwaarden
​- Aanbiedingen geldig tot 2 december 2016
- Korting is reeds in prijs verwerkt
- Geldig bij een lidmaatschap van minimaal 12 maanden
- Deze actie is ook geldig op toevoegingen binnen lopende overeenkomsten
- De Creative Cloud actievoorwaarden en Acrobat DC actievoorwaarden leest u op de site van Adobe
 
Vorige actie
  Feedback