Apple introduceert nieuwe iMac
Actie verlopen op 27-12-2015 Bekijk actieproducten De Apple iMac zit vol vernieuwingen.
In de nieuwe iMac modellen zit geen Skylake-processor meer verwerkt maar verschillende exemplaren van de Broadwell-generatie. Bij de nieuwe modellen is er keuze uit een Core i5-processor deze kan geleverd worden met een snelheid van 3,1 Ghz en met een turboboost naar 3,6 Ghz. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een Core i7 met een snelheid van 3,3Ghz met een turboboost naar 3,8Ghz. Ook kan er gekozen worden uit 8GB of 16GB Ippdr3-geheugen.

De keuze voor Broadwell-cpu's in plaats van Skylake-processors komt voort uit het feit dat de Intel Iris 6300 een stuk krachtiger is dan de gpu van deSkylake-desktop-cpu's en de nieuwe iMac 2,5 inch niet wordt voorzien van een discrete grafische kaart. De basisuitvoering van de iMac heeft een traditionele harddisk met een opslagcapaciteit van 1TB, deze kan echter tegen een meerprijs worden uitgebreid naar een Fusion Drive-sshdd met een capaciteit van 1TB of 2TB. Ook kan er een keuze worden gemaakt tussen een flashgeheugen van 265GB of 512GB.

Apple introduceert ook vernieuwde accessoires
Niet alleen de iMacs zijn vernieuwd maar de accessoires die erbij horen hebben ook een opknapbeurt gekregen. Het Apple Magic Keyboard, de Apple Magic Mouse 2 en Apple Magic Trackpad 2 hebben een nieuw ontwerp gekregen. Niet alleen zit er in de vernieuwde accessoires een ingebouwde oplaadbare batterij, maar de profielhoek is ook verlaagd wat zorgt voor optimaal comfort.
 
Vorige actie
  Feedback