Apple onthult iPad gericht op onderwijs - ACES Direct
Apple onthult iPad gericht op onderwijs

Apple onthult iPad gericht op onderwijs

Video

Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

Al veertig jaar helpt Apple leerkrachten het creatieve talent van leerlingen te stimuleren. Niet alleen met veelzijdige producten, maar ook met tools, inspiratie en lesprogramma's. Koop nu de nieuwe Apple iPad, speciaal gemaakt voor het onderwijs.

De toekomst voor educatie

Als de computer vandaag zou worden uitgevonden, hoe zou hij er dan uit zien? Hij zou krachtig genoeg zijn voor wat dan ook, en overal mee naar toe te nemen. U zou hem ook op allerlei intuïtieve manieren kunnen bedienen. Met een aanraking, een toetsenbord, of zelfs een potlood. U zou het dus niet meer hebben over een 'computer', maar wel over de nieuwe iPad.

Augmented reality

Augmented reality (AR) is een nieuwe technologie die virtuele objecten in de echte wereld plaatst. Ervaar met de nieuwe iPad augmented reality op de meest intense manier. Ieder onderdeel van de iPad, van het display tot de processor, is specifiek ontworpen om AR-apps indrukwekkender te maken dan ooit tevoren.

Apple Pencil

Met behulp van een iPad was het altijd al makkelijk om ideeën vast te leggen. En nu is daar een nieuwe manier voor. Maak notities, schilder of onderteken een contract. Met de Apple Pencil doet u alles tot op de pixel nauwkeurig en met ongekende snelheid. De Pencil voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood, maar biedt veel meer mogelijkheden.

Dun, licht en stevig

De iPad weegt nog geen 500 gram en is ook maar 7,5 mm dun. Het is dan ook heel makkelijk om de iPad overal mee naartoe te nemen. Daarbij is de iPad heel stevig, u kunt hem met een gerust hart in uw tas stoppen. En hij is net zo mooi als dat hij draagbaar is.

 
Vorige actie
  Feedback