Nieuw: Apple iPad - ACES Direct

Vanwege de extra vraag naar bepaalde producten, kan het helaas voorkomen dat getoonde voorraden of prijzen afwijken.
Zeker weten dat het nog op voorraad is? Check het bij je vaste contactpersoon.

Nieuw: Apple iPad
Actie verlopen op 14-04-2017 Bekijk actieproducten

Apple heeft een nieuwe iPad met 9,7 inch-scherm gepresenteerd. Deze nieuwe iPad is de goedkoopste uit de populaire tablet reeks van Apple en zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Uiteraard kunt u voor deze nieuwe iPad ook bij ACES Direct terecht. De tablet brengt ook een aantal verbeteringen en vernieuwingen met zich mee. Waarom u deze iPad zou moeten kopen en wat de vernieuwingen zijn hebben we voor u op een rijtje gezet.

  • Prachtig 9,7 inch Retina scherm

Het 9,7 inch Retina scherm is al eerder gebruikt in andere iPad modellen. Dit prachtige scherm komt met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, wat zorgt voor een scherpe weergave van applicaties en games. Naast het Retina scherm is er in de behuizing ook plaats gemaakt voor een koptelefoonaansluiting, in tegenstelling tot de iPhone 7, waar deze is weggelaten.

  • Grotere accu

De accucapaciteit van de nieuwe iPad is toegenomen ten opzichte van oudere modellen. Dit brengt wel met zich mee dat de iPad een stukje dikker en zwaarder is dan voorgaande modellen. Echter is dit verwaarloosbaar en is een grotere accu altijd handig voor gebruik buiten kantoor.

  • Razendsnelle processor

De nieuwe Apple iPad heeft de Apple A9 processor aan boord. Dit is dezelfde processor als in de iPhone 6S en de iPhone SE. Deze processor zorgt ervoor dat alle applicaties vloeiend draaien zodat u probleemloos gebruik kunt maken van uw favoriete applicaties.

  • Vernieuwde iPhones

Apple heeft naast de nieuwe iPad ook vernieuwingen doorgevoerd bij een aantal iPhones. ACES Direct heeft deze vernieuwingen op deze pagina voor u op een rijtje gezet.

De nieuwste iPad is vanaf nu te bestellen bij ACES Direct!

Bekijk hier alle beschikbare modellen

 
Vorige actie
  Feedback