Nieuwe Apple Pro-lijn - ACES Direct
Nieuwe Apple Pro-lijn

Nieuwe Apple Pro-lijn

Actie verlopen op 30-11--0001 Bekijk actieproducten

Apple introduceert een reeks nieuwe apparaten die ze toevoegen aan de al zeer indrukwekkende Pro-lijn. Met de nieuwste iMac Pro, MacBook Pro en iPad Pro wil Apple technologieën zoals Virtual Reality (VR) en Machinaal leren (AI, Artificial Intelligence) toegankelijk maken voor de zakelijke gebruiker.

iMac Pro

De nieuwe iMac Pro is voorzien van een 27-inch, 5K Retina scherm wat garant staat een van de beste schermen op de markt. Door de toevoegingen van een Intel Xeon-processor met maximaal 18 cores en een grafische verwerkingscapaciteit van max. 22 Teraflop, is de iMac Pro in staat om VR-materiaal te maken en 3D-renderen in realtime mogelijk te maken.

De iMac Pro beschikt daarnaast over maximaal 4 TB aan SSD opslag en maximaal 128 GB ecc-geheugen. Via de Thunderbolt 3 poorten is er de mogelijkheid om nog twee 5K schermen aan te sluiten om het werkstation compleet te maken.

MacBook Pro

Voor veel zakelijke gebruikers is de MacBook Pro niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het gebruiksgemak, de veiligheid en de krachten van de MacBook Pro zijn voor velen de punten waarom zij voor een MacBook Pro kiezen. De MacBook Pro is ook dit jaar voorzien van vernieuwingen ten opzichte van de MacBook Pro van 2016.

Zo heeft de nieuwe versie een opslagcapaciteit die twee keer groter is dan voorheen en is de nieuwste 7e generatie Intel processoren in de MacBook Pro geinstalleerd. Deze nieuwste generatie Intel processoren, ofwel Intel Kaby Lake processoren, vervangen de m3, m5 en m7 processoren waar de MacBook Pro uit 2016 mee uitgerust was. De 2017 versie van de MacBook Pro geeft de keuze uit een m3, i5 of i7 processor. Ook het maximale RAM geheugen is verdubbeld, van 8GB naar 16GB.

iPad Pro

Naast de nieuwe iMac Pro en MacBook Pro, brengt Apple dit jaar ook twee nieuwe varianten van de iPad Pro op de markt. De twee nieuwe varianten beschikken over een 10,5 en een 12,9 inch scherm. De iPad Pro is uitgerust met een 64-bits A10X Fusion-chip en een 6-core of 12-core CPU. Door de toevoeging van een Retina-display met ProMotion, heeft de iPad Pro een ververssnelheid van 120 Hertz wat bijdraagt aan betere beeldkwaliteit en tegelijkertijd minder stroomverbruik.

De iPad Pro is geschikt om foto's en 4K-video's te maken, te bewerken en te delen. De iPad pro is hiervoor uitgerust met een 12-megapixel camera aan de achterkant en een 7-megapixel camera aan de voorkant.

MacOS High Sierra

De iMac Pro en MacBook Pro zijn uitgerust met een nieuw besturingssysteem: MacOS High Sierra. Dit besturingssysteem is uitgerust met Apple File System (APFS) en biedt daarmee ondersteuning voor High-Efficiency Video Coding. Ook Metal, de graphics-technologie, heeft een update gekregen, dit moet op zijn beurt bijdragen aan de ontwikkeling van AI zoals bijvoorbeeld taaltoepassingen, spraakherkenning en VR-content.

iOS 11

De nieuwe generatie iPad Pro is uitgerust met iOS 11; het nieuwe besturingssyteem voor mobiele Apple devices. Nieuw aan iOS 11 is ARKit, een platform voor ontwikkelaars om naast VR ook Augmented Reality (AR) ervaringen te bouwen. Daarnaast helpt de CoreML om zelflerende apps te maken die op hun beurt beschikken over een voorspellend vermogen.

 
Vorige actie
  Feedback