Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
Beschikbare iiyama ProLite monitoren

Beschikbare iiyama ProLite monitoren

iiyama ProLite 96 series

iiyama ProLite 96 series

Actie verlopen op

De monitoren van iiyama zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een v-standaard die in hoogte verstelbaar is. Ook is het beeldscherm volledig roteerbaar, waardoor je het beeldscherm in een positie kan zetten die jij fijn vindt. Zo krijg je minder last van je nek, zelfs tijdens langere sessies. Ben je dus op zoek naar een nieuwe monitor? Dan zit je met iiyama zeker goed. Om het zoeken wat makkelijker te maken hebben wij alvast 3 uitstekende monitoren van iiyama geselecteerd. Bekijk nu de geselecteerde iiyama ProLite monitoren bij Aces Direct.

Bekijk actieproducten

iiyama ProLite XUB2496HSU - 24'' Full HD-monitor

De iiyama ProLite XUB2496HSU-B1 is een monitor die zowel zakelijke als gaming functies combineert. De monitor bevat de nieuwste IPS-paneeltechnologie dat nauwkeurige en consistente kleurweergave met brede kijkhoeken biedt. Door hoog contrast en helderheid is deze monitor ideaal om te gebruiken voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden. Ook is het geen probleem om een toetsenbord of muis aan te sluiten.

iiyama ProLite XUB2796HSU - 27'' Full HD-monitor

De iiyama ProLite XUB2796HSU-B1 bevat ook de nieuwste IPS-paneeltechnologie en is iets groter dan de iiyama ProLite XUB2496HSU-B1. Voor gebruikers die een groter beeldscherm fijner vinden is dit een uitstekende monitor. Daarnaast kan je door de ingebouwde USB-hub moeiteloos een muis of toetsenbord aansluiten.

iiyama ProLite XUB2796QSU - 27'' WQHD-monitor

De iiyama ProLite XUB2796QSU-B1 heeft een resolutie van 2560 x 1440, waardoor de LCD monitor in staat is om hoge resolutie foto’s te tonen. Daarnaast kun je ook video's kijken in WQHD resolutie. Ter vergelijking, op een 2560 x 1440 scherm kun je 76% meer informatie tonen dan op een scherm met een resolutie van 1920 x 1080. De ProLite XUB2796QSU-B1 is volledig ergonomisch in te stellen en gamers zullen de functies van 1ms MPRT, FreeSync™ en Black Tuner waarderen.

Vorige actie
  Feedback