Bespaar nu met scherp geprijsde bundelpakketten van Ricoh en Lenovo - ACES Direct
Bespaar nu met scherp geprijsde bundelpakketten van Ricoh en Lenovo
Actie verlopen op 31-12-2015 Bekijk actieproducten In de maanden november en december 2015 kunt u gebruik maken van een mooie bundelaanbieding van Lenovo en Ricoh. Maak nu gebruik van een van de bundels en bespaar tot honderden euro's op uw aanschaf. Er zijn drie verschillende bundelpakketten. De Lenovo Thinkpad E550 laptop in combinatie met de Ricoh SP C250SF printer, De Lenovo Essential B50-80 notebook in combinatie met de Ricoh SP 213W printer en de Lenovo Tiny met TIO23 monitor in combinatie met de Ricoh SP C250SF printer.

Lenovo Thinkpad E550 laptop + Ricoh SPC250SF multifunctionele printer
De Lenovo Thinkpad E550 is uitgerust met een award winnend keyboard. Dit keyboard is waterbestendig, heeft een excellent toets gevoel en beschikt over een tradepoint device. Daarnaast heeft het ook multimedia toetsen geoptimaliseerd voor windows 8.1. De Lenovo Thinkpad E550 beschikt over een batterij die tot wel 9 uur mee kan zonder opgeladen te worden. ook heeft de Lenovo Thinkpad E550 een geïntrigeerde HD webcam en Stereo speakers met Dolby® Advanced Audio™, ideaal voor conference calls en werkoverleggen. De Ricoh SP C250SF printer is een krachtige printer die wel 20 pagina's per minuut kan afdrukken. naast printen kan de Ricoh SP C250SF ook scannen en faxxen. De Ricoh SP C250SF is ideaal voor uw bedrijf en kan aangesloten worden op uw netwerk, via wifi printen en zelfs vanaf tablets of smartphones afdrukken.

Lenovo Essential B50-80 laptop + Ricoh SP 213W printer
De Lenovo Essential B50 is een erg krachtige business laptop. Uitgerust met de 5e generatie Intel® Core™ i7 processor presteert deze laptop beter dan ooit. Ook beschikt deze laptop over tal van aansluitmogelijkheden, twee USB 3.0 poorten, 4in1 card reader en HDMI aansluitingen. De batterij van de Lenovo Essential B50 gaat wel tot 5 uur mee, ook is de laptop uitgerust met een HD webcam voor kristal heldere conference calls. Dit maakt de Lenovo Essential B50 ideaal voor zakelijk gebruik.
De Ricoh SP 213W is een kleine maar krachtige A4 zwart-wit printer. De printer is erg klein dus ideaal voor op uw bureau. Daarnaast beschikt deze printer over een dubbele printfunctie, ook kan de Ricoh SP 213W printen via wifi en heeft hij maar één cartidge nodig. Dit maakt de printer ideaal voor uw bureau.

Lenovo Tiny desktop + TIO23 monitor+ Ricoh SPC250SF multifunctionele printer
De Lenovo Tiny M83 en M93DF zijn erg krachtige en compacte desktops. Uitgerust met een Intel Core i5 processor en compacte vormfactor van 1 liter maken deze desktops erg efficiënt en ruimte besparend. Daarnaast hebben de Lenovo Tiny desktops flexibele montagemogelijkheden wat dit nog meer bevorderd. Deze bundel omvat een Lenovo Tiny M83 of M93d, een TIO 23 inch beeldscherm en de mulfifunctionele printer: Ricoh SP C250SF. Dit is je kans om deze exclusieve triple korting bundel te bemachtigen!

Actievoorwaarden
- Geldig tot en met 31 december 2015
- Actieprijs alleen op geselecteerde modellen
 
Vorige actie
  Feedback