Bespaar tot 15% op NetShelter Racks en PDU's van APC - ACES Direct
Bespaar tot 15% op NetShelter Racks en PDU's van APC

Bespaar tot 15% op NetShelter Racks en PDU's van APC

Actievoorwaarden

  • Korting is reeds in de prijs verwerkt
  • De actie is geldig tot en met 31 december 2017
Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

Bij diverse Netshelter Racks en PDU’s van APC profiteert u nu van veel voordeel. Wees er snel bij want deze actie is geldig tot en met 31 december 2017!

Een betrouwbare omgeving met Netshelter Racks

De NetShelter Racks van APC zijn multifunctionele rackbehuizingen die worden beïnvloed door feedback van klanten uit de hele wereld. De Racks zijn ontworpen om te voldoen aan de huidige trends in de IT-markt. Met een sterke focus op koeling, stroomverdeling, kabelbeheer en milieumonitoring bieden de NetShelter Racks een betrouwbare werkomgeving. Gedurende de actieperiode zijn de Netshelter Racks verkrijgbaar met een korting die op kan lopen tot wel 10%.

APC Basic Rack Power Distribution Units

APC Basic Rack PDU's zorgen voor een betrouwbare rackdistributie via een enkele ingang met meerdere uitgangen.

Metered by outlet Rack Power Distribution Units

APC Rack metered-by-out PDU’s bieden actieve metingen van afzonderlijke punten om energie-optimalisatie en gedetailleerde capaciteitsplanning mogelijk te maken. De door de gebruiker gedefinieerde alarmdrempels beperken het risico op potentiële overbelastingen van de circuits.

Switched Rack Power Distribution Units

APC Switched Rack PDU's maken geavanceerde stroomregelingen en actieve bewakingen mogelijk. Met de op afstand bedienbare niveauregelaars is het mogelijk om apparaten opnieuw op te starten en ongeoorloofd gebruik van individuele stopcontacten te beperken. Gedurende de actieperiode zijn de onderstaande PDU's verkrijgbaar met een korting die op kan lopen tot wel 15%.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback