Bestel nu de nieuwe Samsung Galaxy S10(+) - ACES Direct
Bestel nu de nieuwe Samsung Galaxy S10(+)

Bestel nu de nieuwe Samsung Galaxy S10(+)

De nieuwe Samsung Galaxy S10

Actie verlopen op 30-04-2019

Op 20 februari 2019 heeft Samsung de tiende generatie van de Galaxy S-line gepresenteerd. Met het behalen van deze mijlpijl heeft Samsung een "next step" gezet in de Galaxy generatie. Een mooier design, nog betere prestaties, draadloos opladen van andere Samsung devices en nog veel meer. Bestel nu bij ACES Direct uw nieuwe Samsung Galaxy S10(+) of S10e.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy S10+

Deze smartphone is de grootste en meest uitgebreide variant van de nieuwe Galaxy familie. Het edge-to-edge design is uitgerust met een 6.4 inch Cinematic Infinity Display waardoor u al uw video's op een indrukwekkend curved Super AMOLED-scherm kunt bekijken. De smartphone is vingerafdrukbeveiligd en blijft in allerlei omstandigheden gemakkelijk te ontgrendelen, zoals in de regen of zelfs onder de douche.

Het 5-camerasysteem zorgt voor de allermooiste shots en portretfoto's van hoge kwaliteit met blurred achtergrond. Daarnaast neemt u uw video's op in UHD-kwaliteit met de extra Ultra-wide camera's (8MP voor, 16MP achter). De enorme batterij (4100mAh) kunt u bovendien draadloos delen met andere devices. Wel zo handig als u onderweg bent en bijvoorbeeld uw Galaxy Buds leeg zijn.

Samsung Galaxy S10

Dit model beschikt over een 6.1 inch display met 4-camerasysteem. Ook deze batterij (3400mAh) kunt u draadloos delen met uw andere devices. Uitgerust met een ultrasonische vingerafdrukscanner in het scherm en 8GB werkgeheugen is deze S10 overal tegen opgewassen.

Samsung Galaxy S10e

Dit is het meest bescheiden model van de nieuwe Galaxy S10 familie en beschikt over een 5.8 inch display met 3-camerasysteem, 6GB werkgeheugen en 128GB opslag. Uitgerust met een vingerafdrukscanner aan de zijkant van de telefoon voor een snelle en veilige toegang.

Bestel nu één van de nieuwe Samsung Galaxy S10 modellen.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback