Black Friday: € 200,- korting op Lenovo laptop en mini-desktop - ACES Direct
Black Friday: € 200,- korting op Lenovo laptop en mini-desktop

Black Friday: € 200,- korting op Lenovo laptop en mini-desktop

Actievoorwaarden

Actieperiode: alléén geldig op 23 november 2018

Actie verlopen op 24-11-2018 Bekijk actieproducten

Vandaag is de bekendste -eendaagse- sale van het jaar weer aangebroken: Black Friday! ACES Direct heeft een exclusieve Black Friday actie voor u in petto. Nu is hét moment om een Lenovo laptop en/of mini-desktop aan te schaffen aangezien deze scherp in prijs zijn verlaagd: De Lenovo V330 laptop van € 785,- voor € 569,- en de Lenovo ThinkCentre M720q mini-desktop van € 699,- voor € 499,-. Sla uw slag, want deze actie is alleen vandaag geldig!

Ga naar actieproducten

Ruim € 200,- korting op de Lenovo V330 laptop

De Lenovo V330 is ontworpen voor de no-nonsense professionals. Deze prachtige 15-inch laptop biedt de ultieme combinatie van eenvoud, krachtige prestaties en betrouwbaarheid. U kunt met de V330 makkelijk werken waar u maar wilt en zo lang u maar wilt. De QuickCharge-batterij met lange gebruiksduur zorgt er namelijk voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over stopcontacten. Ook is deze laptop geoptimaliseerd voor beveiliging. Zo kunt u met de ingebouwde Touch Type-vingerafdruklezer eenvoudig en veilig inloggen.

€ 200,- korting op Lenovo ThinkCentre M720q mini-desktop

De Lenovo ThinkCentre M720q is een compacte pc die even krachtig en responsief is als een full-sized desktopcomputer. Deze mini-desktop is qua afmetingen zo ontworpen dat u hem netjes op een boekenplank, achter uw monitor of onder uw bureau kunt plaatsen. Daarnaast is de ThinkCentre M720q voorzien van een Intel processor van de 8e generatie en DDR4 geheugen. Hierdoor kan deze desktop alle taken aan.

 

Actieproducten

  Feedback