Breid uw netwerk voordelig uit met NETGEAR - ACES Direct
Breid uw netwerk voordelig uit met NETGEAR

Breid uw netwerk voordelig uit met NETGEAR

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 2 oktober tot en met 29 december 2017

Smart Managed POE Switch & ReadyNAS 420

Actie verlopen op 29-12-2017 Bekijk actieproducten

ACES Direct weet als geen ander hoe relevant een groot en sterk netwerk is voor uw organisatie. Daarom zijn nu de productlijnen van NETGEAR dit kwartaal afgeprijsd die uw organisatie hierbij kunnen helpen. Zo zijn de Smart Managed Pro Switches, de Smart Managed POE Switching, ReadyNAS 420 en de App Managed Access Point productlijnen nu in prijs verlaagd. Profiteer nu en vind de uitbreiding die bij uw organisatie past!

Maak uw netwerk groter, sneller en efficiënter

Met 8 tot 48 netwerkpoorten, variërend per Switch, bepaalt u zelf hoeveel vermogen u ter beschikking heeft. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om uw data zorgvuldig op te slaan met de ReadyNAS 420 en uw netwerk uit te breiden met de App Managed Access Point. Zo is er een passende uitbreiding voor elke organisatie.

Smart Managed Pro Switches

De Smart Managed Pro Switches zijn geschikt om extra netwerkaansluitingen in uw bedrijf te creëren. Zo configureert u bijvoorbeeld virtuele netwerken (VLAN), deelt u het netwerk en bepaalt u wie toegang heeft tot dit netwerk. Daarnaast is dit device eenvoudig te bedienen door zijn web-based management.

Smart Managed Plus POE Switching

Deze Switches zijn ontworpen voor flexibele prestaties. Dit apparaat is namelijk voorzien van een Click-montagesysteem waarmee u de Switch gemakkelijk kunt verplaatsen. Zodat u nog flexibeler bent binnen uw organisatie. Bovendien maakt het unieke en slanke design het mogelijk om de Switch uit het zicht te plaatsen.

ReadyNAS 420 serie

Een privé-cloud voor uw kantoor? De ReadyNAS420 serie zorgt dat alle data op uw computers gewaarborgd blijft door zijn incrementele back-up systeem. Daarnaast is de ReadyNAS420 gemakkelijk lokaal te installeren, te monitoren en te beheren via de NETGEAR Insight App, beschikbaar voor iOS en Android. Om te zorgen dat u snel en zorgeloos aan de slag kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

App Managed Access Point

De draadloze Access Point van NETGEAR breidt uw netwerk uit en is gemakkelijk te beheren en te monitoren via een app. Dit apparaat wordt namelijk ook bediend via de Insight App van NETGEAR. Sterker nog, u hoeft zelfs niet uw pc op te starten voor het beheren van de Access Point.

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback