ACES Direct - De persoonlijke klik in IT
Claim tot € 30,- cashback op Jabra headsets en speakers

Claim tot € 30,- cashback op Jabra headsets en speakers

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 15 mei t/m 30 juni 2019
  • Alléén een aankoop die plaats heeft gevonden binnen de actieperiode geeft recht op een cashback
  • Maximaal order aantal van 15 stuks
  • Actie kan niet worden gecombineerd met andere Jabra acties
  • Het aanmeldformulier moet uiterlijk 15 augustus 2019 binnen zijn
Actie verlopen op 30-06-2019

Je collega’s zo efficiënt mogelijk laten werken? Kies dan nu voor een Jabra headset en speaker. Tijdelijk ontvang je 10,-, 15,-, 20,-, 25,- of 30,- euro cashback op diverse Jabra headsets en speakers. Wees er snel bij, want deze actie is geldig t/m 30 juni bij ACES Direct.

Bekijk actieproducten

Jabra Evolve 65 | € 10,- cashback

Dankzij de Jabra Evolve 65 kun je zorgeloos je bureau verlaten tijdens telefoongesprekken. De Jabra Evolve 65 heeft een bereik tot 30 meter van jouw telefoon of laptop en gaat tot ruim 10 uur mee. Dankzij het "in gesprek" lampje weten collega's dat je in gesprek bent.

Jabra Evolve 65 incl. Charging stand | € 15,- cashback

De Jabra Evolve 65 is ook verkrijgbaar in combinatie met de handige Jabra Charging stand voor het eenvoudig en veilig opladen van uw headset.

Jabra Evolve 75 | € 25,- cashback

De luidsprekers van de Jabra Evolve 75 zijn van wereldformaat, daarnaast beschikt de Jabra Evolve 75 over kristalheldere gesprekken dankzij de HD voice. Filter vervelende geluiden weg en werk in alle rust dankzij de suprieure active noise cancelling. Voel je vrij in je werkomgeving met de mogelijkheid om te verbinden met twee devices met een bereik van 30 meter.

Jabra Evolve 75 incl. Charging stand | € 30,- cashback

De Jabra Evolve 75 is ook verkrijgbaar in combinatie met de handige Jabra Charging Stand voor het eenvoudig en veilig opladen van jouw headset.

Jabra Speak 710 | € 20,- cashback

De Jabra Speak 710 is een draagbare speakerphone die geweldig geluid levert voor gesprekken en muziek. De speakerphone is erg eenvoudig te koppelen aan je telefoon, notebook of tablet via USB of bluetooth. Dankzij de HD voice en Wideband-audio ben je optimaal verstaanbaar. Daarnaast beschikt de draagbare Jabra Speak 710 over een accuduur van ruim 15 uur.

Eenvoudig uw cashback claimen

Na het aanschaffen van één van de geselecteerde Jabra actieproducten kun je jouw cashback eenvoudig claimen via onderstaande button.

Claim uw cashback

 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback