De Acer Switch 3 en 5, de perfecte combinatie van laptop en tablet - ACES Direct
De Acer Switch 3 en 5, de perfecte combinatie van laptop en tablet

De Acer Switch 3 en 5, de perfecte combinatie van laptop en tablet

Video

Actie verlopen op 31-12-2017 Bekijk actieproducten

Het laat je delen. Het is een notebook. Het is een beeldscherm. Het is een tablet. Het is een 2-in-1 model met een passende modus voor elke situatie.

Acer switch 5

Met het mooie 12-inch Full HD+ scherm koppelt u met gemak het scherm los en laat u uw collega's binnen een handomdraai meekijken naar een presentatie. Elk aspect van de Switch 5 is gericht op efficiënt en praktisch dagelijks gebruik, maar heeft tegelijk ook een premium uitstraling. De metallic cover zorgt voor dat luxe gevoel waar u naar zoekt.

Acer switch 3

Trek de aandacht met de veelzijdige functionaliteit en het trendy design van de Acer Switch 3. Kantel het scherm zo ver als u maar wilt met de standaard, die tot wel 165 graden kan draaien. De slanke metalen cover en de uniek geribbelde randen zorgen ervoor dat u altijd in stijl werkt. Met deze laptop verliest u geen seconde uw aandacht en blijft u betrokken, wat u ook doet en waar u ook bent.

Klik en typ

Beide modellen worden geleverd met een full-size magnetisch toetsenbord dat eenvoudig aan te sluiten is en schuin afloopt waardoor u makkelijker kunt typen. Bovendien doet het toetsenbord ook dienst als schermcover.

 
Vorige actie
  Feedback