De nieuwe Era-Collectie van Case Logic vanaf nu verkrijgbaar

Actievoorwaarden

 • De Era-collectie is vanaf nu vanuit voorraad leverbaar!

Case Logic Era-Collectie

Case Logic Era

De nieuwe Era-Collectie van Case Logic vanaf nu verkrijgbaar

Actie verlopen op 30-04-2018

De nieuwe Era-collectie van Case Logic is vanaf nu beschikbaar, deze laptop- en tablettassen combineren stijl en functionaliteit.

De Era-collectie is een serie tassen en rugzakken voor de eigentijdse professional die op zoek is naar kwaliteit en gebruiksgemak. Case Logic combineert klassieke ontwerpen met moderne details en biedt u draagcomfort en de beste bescherming voor uw apparatuur. De tassen zijn licht, compact en beschikbaar in verschillende maten voor al uw apparaten.

Het vakmanschap dat te pas komt aan het ontwerpen van de tassen van de Era-collectie wordt duidelijk wanneer u de tas voor het eerst in uw handen krijgt. Alle details zijn zorgvuldig afgewerkt en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Het ontwerp is slank en functioneel. Er zijn nooit overbodige details te vinden op de tassen van Case Logic en dat is ook zeker het geval bij de Era-collectie. Simpel gebruiksgemak komt hier samen met een tijdloos ontwerp.

De tassen zijn zeer comfortabel door hun lichte gewicht en de vulling in de draagbanden. Dit is perfect voor als u veel onderweg bent.

 

Actieproducten

Voorraad: 1-4 stuks
  24,50 excl. BTW
  29,65 incl. BTW
  Voorraad: 31-40 stuks
   38,50 excl. BTW
   46,59 incl. BTW
   Voorraad: 1-4 stuks
    31,50 excl. BTW
    38,12 incl. BTW
    Voorraad: Nee
     27,90 excl. BTW
     33,76 incl. BTW
     Vorige actie Volgende actie
       Feedback