De nieuwe iMac Pro: Een schitterend idee. Meer dan ooit - ACES Direct
De nieuwe iMac Pro: Een schitterend idee. Meer dan ooit

De nieuwe iMac Pro: Een schitterend idee. Meer dan ooit

Video

Actie verlopen op 31-01-2018 Bekijk actieproducten

Makkelijk, mooi, meeslepend. Dat is de basis van elke iMac. En nu meer dan ooit. Want in de nieuwe iMac zit nog meer indrukwekkende technologie, met compleet nieuwe processoren, geavanceerde graphics, innovatieve opslagmogelijkheden en snellere poorten. En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac tot nog toe. Dus werken op een iMac blijft een schitterend idee.

Alles in de hoogste versnelling

In elke iMac zit nu een compleet nieuwe Intel Core-processor van de zevende generatie. Het 27‑inch model haalt snelheden tot 4,2 GHz. Nog nooit was een iMac zo snel. Turbo Boost biedt u zelfs nog meer kracht als u processor-­­intensieve apps als Logic Pro of Final Cut Pro gebruikt. Het gebeurt allemaal achter de schermen, maar het verschil merkt u aan alles.

Supersnelle opslag. Supersnel van begrip

Bij opslag draait het om ruimte. Maar ook de snelheid is van belang. Met een Fusion Drive hoeft u geen concessies te doen. De apps en bestanden die u het meest gebruikt, worden automatisch bewaard in snelle flashopslag. De rest gaat naar een harde schijf met veel capaciteit. Opstarten, apps openen, foto’s importeren, met Fusion Drive gaat het allemaal veel sneller en efficiënter.

Helderder dan ooit. Meer kleuren dan ooit

Het Retina-display van de nieuwe iMac Pro is nu nog levendiger. Beelden spatten van het scherm, met één miljard kleuren en een helderheid van 500 nits. En de pixeldichtheid is zo hoog dat u de losse pixels niet van elkaar kunt onderscheiden. Tekst is zo scherp dat mailtjes en documenten er fraaier uitzien dan ooit. Het is het beste Retina-display op een Mac tot nog toe.

Twee keer zo snel en twee keer zoveel bandbreedte als de vorige generatie

Alle iMac-modellen worden standaard geleverd met vier Thunderbolt 3-poorten (USB‑C), voor gegevensoverdracht tot 40 Gb/s voor externe schijven en camera’s, en twee keer zo veel bandbreedte voor video en aangesloten displays. Vier USB 3-poorten geven u ruim voldoende mogelijkheden voor het aansluiten van randapparatuur zoals printers, uw iPhone, een flashdrive enzovoort. En met supersnelle wifi via drie datastromen en Bluetooth 4.2-features kunt u snel bij uw favoriete content.

Innovatief. Iconisch. Indrukwekkend

iMac is altijd al de ultieme combinatie van vorm en functie geweest. Alles wat u nodig heeft ‑ display, processor, graphics, opslag, geheugen, enzovoort ‑ zit in een strak en simpel design. De nieuwe iMac heeft het meest geavanceerde Retina-display dat Apple ooit heeft gemaakt, boordevol gloednieuwe technologie voor prestaties van ongekend niveau. Toch is hij aan de randen nog steeds maar 5 mm dun.

 
Vorige actie
  Feedback