De Samsung Galaxy S9 & S9+ nu verkrijgbaar - ACES Direct
De Samsung Galaxy S9 & S9+ nu verkrijgbaar

De Samsung Galaxy S9 & S9+ nu verkrijgbaar

Actievoorwaarden

Solution Advisor Telecom t. 013 762 19 13
Bel mij ...of ik bel of mail u
  • Uit voorraad leverbaar
  • Ontvang uw toestel gratis i.c.m. een abonnement
  • Beveilig uw Galaxy S9 of S9+ met Samsung Knox

Samsung Galaxy S9

Actie verlopen op 30-04-2018 Bekijk actieproducten

De nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ de paradepaardjes van Samsung– zijn vanaf nu verkrijgbaar. Wilt u als één van de eersten beschikken over het nieuwste toestel met baanbrekende cameratechnologie, razendsnelle processor en water- en stofafstotende behuizing? Bestel de Samsung Galaxy S9 of S9+ dan nu bij ACES Direct.

Ontvang uw Samsung Galaxy S9 gratis in combinatie met een abonnement

Ontvang uw gloednieuwe Samsung Galaxy S9 gratis in combinatie met een Tele-2 @Work abonnement. U krijgt het toestel plus 6GB data en onberperkt bellen binnen de gehele EU voor maar €46,- per maand. Neem contact op met uw onze Solution Advisor Telecom voor meer informatie over de mogelijkheden.

De belangrijkste nieuwe features voor u op een rij:

Besturingssysteem

Naast hardware upgrades, hebben de toestellen een nieuw besturingssysteem in Android 8.0, Oreo. Deze geoptimaliseerde user interface belast de batterij minder en zorgt voor betere prestaties en gebruiksgemak.

Camera

Het kroonjuweel van de Galaxy S9 en S9+ is de Dual Aperture lens die werkt als de iris van het menselijk oog; het versmalt bij veel licht(F2.4) en verwijdt bij weinig licht(F1.5). De F1.5 lens laat meer licht door dan andere lenzen, op deze manier kunt u ook ’s nachts geweldige foto’s maken.

In de Super Slow-mo modus legt u videobeelden vast met 960 frames per seconde. Kijk uw video’s terug in slow motion en ontdek alle details die aan het blote oog voorbijgaan. Hieronder vindt u een voorbeeld van deze functie.

Beveiliging

Authenticatie door middel van iris- en gezichtsherkenning van de S9 en S9+ zijn geoptimaliseerd, betrouwbaarder en minder vatbaar voor inbraken dan ooit tevoren.

Multimedia

De schermranden van de Samsung S9 en S9+ zijn bijna onzichtbaar en de irissensor is verborgen in het ontwerp. Dit creëert perfecte eenheid tussen scherm en toestel. Er is niets dat u afleidt van uw kijkervaring, bekijk uw media als nooit tevoren op een smartphone. De ingebouwde stereoluidsprekers van de Galaxy S9 en S9+ stellen u in staat om geluid 1.4x harder af te spelen dan de vorige generatie Samsung toestellen en zorgen voor een intensere bass ervaring.

Hardware

De krachtige 10 nm AP processoren van de Galaxy S9 en S9+ hebben respectievelijk 4 GB RAM voor de S9 en 6 GB RAM voor de S9+. Deze razendsnelle 8-core processoren conserveren batterijduur en kunnen omgaan met zwaardere belasting van het werkgeheugen.

U kunt kiezen uit verschillende kleuren (zwart, blauw en paars). Gorilla Glass 5 en 7000-series aluminium behuizing zorgen voor duurzaamheid en een premium look.

De Galaxy S9 en S9+ zijn (spat)waterdicht en stofwerend, u kunt de toestellen dus zonder zorgen gebruiken bij alle weersomstandigheden.

 
Vorige actie
  Feedback