Dell december deals - ACES Direct
Dell december deals
Actie verlopen op 30-12-2015 Bekijk actieproducten In de maand december heeft Dell speciale promoties en bundel aanbiedingen. Van 7 tot 18 december krijgt u extra korting op verschillende Dell OptiPlex desktops Dell latitude laptops en Dell vostro laptops. Daarnaast krijgt u van 1 tot 30 december een gratis Dell Premier Sleeve bij aankoop van een van de verschillende Dell XPS13 notebooks en extra korting op verschillende Dell Display monitoren.

Dell OptiPlex desktops
Dell OptiPlex zijn gemaakt voor langdurige betrouwbaarheid en hebben bijna geen onderhoudsongemakken. De gratis tools die beschikbaar zijn in de Dell Client Command Suite vergemakkelijken upgrades en algemeen beheer. Daarnaast zijn de Dell OptiPlex desktops 's werelds best beveiligde Dell desktops. Alleen de Dell OptiPlex biedt uitgebreide, toonaangevende en innovatie malware preventie vanuit een enkele bron. Dell Data Protection (DDP) oplossingen beschermt de eindgebruiker en maakt het eenvoudig om de beveiliging van de Dell desktops centraal te beheren.


Dell Latitude E5450 notebooks
De Dell Latitude E5450 laptop is gebouwd om lang mee te gaan. Met een spill-proof toetsenbord en een geanodiseerd 180 graden scharnier-oplossing bent u bestand tegen elk ongeval. door de geanodiseerd 180 graden scharnier kunt u uw notebook open doen en uw keyboard en monitor helemaal plat neerleggen waardoor u de Dell Latitude E5450 notebook op elk oppervlak kunt gebruiken. Daarnaast kunt u met de Dell Latitude E5450 laptop kiezen voor de bestaande e-dock familie docking oplossingen of de nieuwe Dell Wireless Dock, die snel en draadloze docking biedt door middel van Intel® WiGig technologie. Op deze docking kunt u externe beeldschermen, toetsenbord, muis of audio apparatuur aansluiten zodat uw laptop vrij blijft van bedrading

Dell Vostro notebooks
De Dell Vostro 3558 laptop heeft prestaties die de productiviteit voortzet. U kunt snel en gemakkelijk werken met de nieuwste Intel® Core ™ processor. Deze ultra-low voltage processor levert kracht en een efficiënte performance. Door de Anti-glare laag in combinatie met een Full HD-resolutie krijgt u een haar scherp beeld, waarmee u in elke omgeving kunt werken. De Dell Vostro 3900 MT laptop zorgt ervoor dat u dagelijkse taken een extra boost krijgen. Met een 4e generatie Intel® Core ™i7 processor kunt u moeiteloos multitasken en profiteren van de nieuwste productiviteitstools.Dell 210 Displays
De Dell 210 displays zijn multifunctionele displays. zo is de Dell 20 monitor 19,5 inch, laag in prijs en heeft hij toch een resolutie van 1440 x 900 @ 60Hz. De Dell 24 Monitor is erg duurzaam en heeft een resolutie van 2560 x 1440 @ 60Hz, daarnaast is dit scherm ook nog eens 23,7 inch. Naast deze simpele Dell Displays zijn er ook geavanceerde displays van Dell. De Dell UltraSharp 34 Curved Monitor bijvoorbeeld is 34 inch en heeft een resolutie van 3440 x 1440 @Hz, waardoor hij haar scherp beeld levert. Tevens is de Dell Ultra HD 5K een erg uitgebreide display. Dit beeldscherm is 68,5 inch en levert een resolutie van 5120 x 2880 @ Hz, dit maakt het beeldscherm ultra HD en super scherp.

Actievoorwaarden
- De korting is in de prijs opgenomen
- De Dell OptiPlex, Dell Latitude & Dell Vostro actie geldt van 7 december tot 18 december 2015.
- De Dell XPS13 modellen & de Dell 210 monitoren actie loopt van 1 december tot 30 december 2015
- Zolang de voorraad sterkt.
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback