Dell On-The-Go-Pro notebooks - ACES Direct
Dell On-The-Go-Pro notebooks
Actie verlopen op 30-09-2016 Bekijk actieproducten Bent u de On-the-Go-Pro professional waarbij deze Dell laptops uitstekend bij uw manier van werken passen? De On-the-Go-Pro notebooks zijn lichte en dunne devices, die makkelijk ‘onder de arm’ meegenomen kunnen worden. Ze hebben een lange batterij duur en natuurlijk een uitstekende connectiviteit, zodat u overal en altijd verbonden blijft.

Dell On-the-Go-Pro notebook | Latitude 7370 - Innovatie die inspireert
Inventiviteit valt op. Het is daarom geen verrassing dat de Latitude 13 7000 serie werd bekroond bij de CES Innovation Awards 2016.

Deze laptop is gemaakt voor een geweldige kijkervaring door een nog groter beeld met een InfinityEdge beeldscherm dat vrijwel geen randen heeft. Ontdek hoe een QHD+ (3.200 x 1.800) niet-reflecterend scherm met touch en naadloos in een frame van een 12 inch laptop gepast is. Net als de meeste andere zakelijke modellen is ook deze laptop uitgerust met Dell Data Protection. Deze unieke vorm van eindpunt beveiliging zorgt voor versleuteling, authenticatie en bescherming tegen cyberdreigingen.

Formaat: De kleinste zakelijke laptop ter wereld is ongelofelijk dun en licht, zodat deze gemakkelijk en comfortabel mee te nemen is. Ga aan de slag waar u ook bent, met een slanke en stijlvolle pc die koel aan blijft voelen.
Indrukwekkende efficiëntie: Door de nieuwste 6e generatie Intel® Core M™ processoren met Intel VPro en Pro WiDi 6.0. is ieder werktempo goed bij te houden.
Geavanceerde technologie: Door de multifunctionele Thunderbolt™ 3 poort is de laptop op te laden en kunnen tegelijkertijd meerdere apparaten aangesloten worden. De snelheid van dataoverdacht gaat wel tot 40 Gbps, 8 keer zo snel als de overdracht met een USB 3.0.
Geavanceerde connectiviteit: Deze nieuwe Latitude is de eerste die de optionele 4-antennetechnologie gebruikt, die zorgt voor volledig WWAN en daardoor de meeste betrouwbaarheid en flexibiliteit in communicatie biedt.Dell On-the-Go-Pro notebook | Latitude 7275 – Indrukwekkende flexibiliteit in een strak jasje
Deze Latitude is de dunste en lichtste 12,5 inch zakelijke 2-in-1 van Dell. Ontworpen om met u mee te gaan, waar uw werk u ook brengt. Met een innovatieve magnetische verbinding voor snelle omschakeling met één hand is deze laptop altijd klaar binnen no time naar tabletmodus over te gaan. Geniet van verbluffende resolutie met het 12,5 inch Ultrasharp™ 4K UHD-beeldscherm, geoptimaliseerd voor intuïtieve interactie met touch.

Daarnaast is het eenvoudig communiceren met uw eigen persoonlijke, digitale assistent, Cortana, uitgerust met MaxxAudio® Pro van Waves voor een natuurlijke collectieve spraakervaring zorgt.

Uitstekende uitvoering: Moeiteloos multitasken met de 6e generatie Intel® Core™ M processoren en met 8 GB geheugen.
Eenvoudige verbinding: Met de twee type C USB-poorten en multikaartlezer van deze Latitude kunt u eventuele accessoires eenvoudig aansluiten en aanpassen.
Sneller en lichter: Toonaangevende PCIe SSD-storage biedt lichtgewicht storage en tot 4 x snellere dataoverdracht.
Connectiviteit: Met de ingebouwde draadloze technologie en de nieuwste langdurige 802.11 ac draadloze technologie kunt u eenvoudig surfen op het internet, streamen en verbonden blijven. Dankzij de batterij met lange gebruiksduur hebt u tot acht uur lang geen stopcontact nodig.

Bestel nu een Dell On-the-Go-Pro notebook en u bent verzekerd van:
- Productievere werknemers
Met ingebouwde selfsupport kunnen werknemers alle problemen die zich voordoen oplossen en overal verder werken.
- Een beveiliging die werkt
Nieuwe Dell laptops bieden support voor uitgebreide versleuteling, die op de achtergrond werkt om data veilig te houden.
- Het besparen van geld
Laptops die ouder zijn dan 3 jaar kosten aanzienlijk meer om te onderhouden, waardoor u meer betaalt dan de apparaten waard zijn. 
Vorige actie
  Feedback