Nu € 50,- retour bij een Samsung Galaxy S8 of Note8 - ACES Direct
Nu € 50,- retour bij een Samsung Galaxy S8 of Note8

Nu € 50,- retour bij een Samsung Galaxy S8 of Note8

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 4 december 2017 tot en met 4 februari 2018
  • Maximaal 3 per adres
  • Alleen geldig op onderstaande modellen
  • Alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar

Video

Actie verlopen op 04-02-2018 Bekijk actieproducten

Ontvang nu €50,- retour bij aankoop van een Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+ en een Note8.

Samsung Note8

De Galaxy Note8 is ontworpen zodat u hem gemakkelijk en eenvoudig gebruikt. Dankzij de mooie vormen en het naadloze design ligt het toestel comfortabel in de hand en heeft u meer ruimte om te schrijven met de S Pen. Het is het grootste scherm ooit voor een Galaxy Note – waardoor u meer scherm krijgt voor een bredere weergave. En toch past het toestel nog steeds gemakkelijk in uw hand.

Aan u de keuze

In de Galaxy Note8 kunt u twee simkaarten gebruiken. Zo houdt u zakelijk en privé gescheiden. U kunt ook één simkaart gebruiken om te bellen en sms’en en de andere voor mobiele data, of een buitenlandse SIM-kaart gebruiken wanneer u in het buitenland bent. Dankzij dual SIM heeft u de keuze.

Samsung Galaxy S8/S8+

De telefoon die barrières doorbreekt. De Galaxy S8/S8+ is ontworpen om meer te zijn dan alleen een smartphone. Hij verandert de manier waarop u uw leven bekijkt en vastlegt; van 360 graden opnamen, tot virtual reality. De Galaxy S8/S8+ werkt beter, sneller en doordat het toestel voldoet aan IP68 werkt hij ook gewoon in regen en stoffige omstandigheden.

Beveilig uw smartphone met de ingebouwde Irisscanner

Voor zakelijk gebruik is het belangrijk dat al uw data veilig blijft op uw smartphone. Door gebruik te maken van de geavanceerde irisscanner in de Galaxy S8/S8+ beschermt u al uw gegevens op uw smartphone. De Galaxy S8/S8+ is op deze manier ook makkelijk te ontgrendelen, zonder dat u het scherm aan hoeft te raken. Naast de irisscanner is er ook net als op voorgaande modellen een vingerafdrukscanner aanwezig.

Klik hier om uw retourbedrag te claimen

 
Vorige actie
  Feedback