Wat er ook gebeurt, blijf werken met de UPS Pro modellen van APC - ACES Direct
Wat er ook gebeurt, blijf werken met de UPS Pro modellen van APC
Actie verlopen op 13-11-2016 Bekijk actieproducten

​​Sommige processen mogen nooit en te nimmer onderbroken worden. Een 3D printer is daar het perfecte voorbeeld van, als halverwege de stroom uitvalt, betekent dat einde product en opnieuw beginnen. Daarom adviseren wij de UPS PRO modellen van APC. Een economische beveiliging voor uw stroom toevoer. Een UPS (Uninterruptible Power Supply) zorgt ervoor dat uw apparatuur tijdens stroomuitval gewoon het werk kan afmaken en dat u tevens nooit gevolgen ondervindt van pieken en dalen in de stroom toevoer.

APC Back-UPS Standby (Offline) 550VA Compact Zwart

For use at home

Deze compacte APC Back-UPS is ideaal voor de thuiswerker. Uw apparaten zoals uw PC, router, modem of mediabox blijven beschermd. Door de ingebouwde accu blijft de aangesloten apparatuur draaien als de stroom uitvalt, zo heeft u nooit meer last van onnodig verlies van uw gegevens. Deze UPS is ook nog eens voorzien van het Energy Star keurmerk. Dat wilt zeggen dat het apparaat 20% tot 30% minder energie verbruikt dan gemiddeld. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de UPS niet teveel ruimte inneemt in uw werkplek aan huis.

For engineers

Voor engineers is er de APC Back-UPS Pro Line-Interactive 1200VA. Niet alleen uw workstation is beschermd maar zelfs zwaardere apparatuur is veilig met de 1200VA. Bij onze eigen tests is gebleken dat zelfs een 3D-printer prima door blijft werken als deze is aangesloten op deze UPS. Bij uitvallen van de stroom, zal deze Back-UPS er dus voor zorgen dat u probleemloos kunt doorwerken. Wanneer nodig kan alle aangesloten hardware geautomatiseerd engecontroleerd worden afgesloten. Alle hardware die is aangesloten, wordt ook beschermd tegen piekspanning.
APC Back-UPS Pro Line-Interactive 1200VA Zwart
APC Back-UPS Pro Line-Interactive 1500VA Zwart

For multiple & heavy users

De APC Back-UPS Pro Line-Interactive 1500VA staat klaar voor het echte zware werk. Met een output van 1500VA kan deze een grote hoeveelheid aangesloten apparaten aan. Meerdere workstations, 3D-printers of andere zware apparatuur aansluiten is geen probleem. Deze Back-UPS heeft een uitgangsvermogen van 865 Watts, hiermee kunt u bijvoorbeeld drie 3D-printers, 3 workstation desktops , 2 gemiddelde servers + 4 notebooks of 5 all-in-one pc's gebruiken*.Wilt u ook de gemakken ervaren van deze UPS modellen? Profiteer dan t/m 13 november van 10% korting.

Actievoorwaarden
- Actie is alleen geldig van 24 oktober 2016 t/m 13 november 2016.
- Actie is alleen geldig op aangegeven modellen.
- De korting is in de prijs inbegrepen.
*Gebaseerd op gemiddeld typisch verbruik van de producten, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend
 

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback