Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
€100 retour bij Samsung Galaxy S21 óf een Galaxy Z Flip3

€100 retour bij Samsung Galaxy S21 óf een Galaxy Z Flip3

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 22 t/m 29 nov 2021
  • Zolang de voorraad strekt
  • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
  • Maximaal drie keer deelnemen per adres
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy S21 óf een Galaxy Z Flip3
  • Klik op de promotie op www.samsung.com/nl/promo, vul het online aanmeldformulier in en upload de gevraagde documenten voor uiterlijk 6 december 2021

Welke Samsung Galaxy kies jij?

Galaxy Z Flip 3 5G

Galaxy S21 Series

Welke Samsung Galaxy kies jij?

Actie verlopen op

In het kader van Black Friday krijg je bij aankoop van een Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G of Samsung Galaxy Z Flip3 5G niet alleen een fantastische telefoon, maar nu ook tijdelijk €100 cashback. Een deal die je niet zomaar voorbij kunt laten, dus wees er snel bij.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

De Samsung Galaxy Z Flip3 5G is een telefoon die je zonder zorgen overal naartoe neemt. Het toetsel heeft een 6.7 Inch Full HD scherm en is volledig inklapbaar. Na gebruik klap je het toestel gemakkelijk dicht, waardoor het toestel nog maar half zo groot is. Ideaal voor in je broekzak of tas. Ook als het toestel is ingeklapt kun je door het cover screen van 1.9 Inch meldingen ontvangen en bekijken. De Samsung Galaxy Z Flip3 5G kun je in een hoek van 90 graden zetten, zo kun je gemakkelijk videobellen met wie je wilt. De twee camera's aan de voorzijde maakt het mogelijk om foto's te maken, ook als het toestel is ingeklapt.

Samsung Galaxy S21 Series

De modellen van de S21 series zijn mooi afgewerkt en hebben een luxe uitstraling. De S21 5G en S21+ 5G hebben beide een 6,2 inch full hd scherm en zijn gemakkelijk met één hand te bedienen. De toestellen hebben een 64MP Camera, snelste chipset van Samsung ooit en een sterke all day battery. Het 8K beeldscherm zorgt voor de hoogst beschikbare videoresolutie op een smartphone. Overigens kunnen de modellen wel wat hebben, want ze zijn stofbestendig en waterdicht tot 3 meter.

Ook de Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een fantastisch design en is met oog voor detail afgewerkt. Het toestel beschikt over de nieuwe camerafuntie ‘Director View’. Hiermee film je met de camerasystemen aan de voor- en achterkant tegelijkertijd. Beelden leg je vast met het uitstekende quad-camerasysteem met AutoFocus-sensor van de S21 Ultra. Dit resulteert in de meest scherpe foto's.

Vorige actie
  Feedback