Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
€250 retour bij Galaxy Z Fold3/Flip3

€250 retour bij Galaxy Z Fold3/Flip3

Actievoorwaarden

 • Actieperiode: 16 mei t/m 3 juli 2022
 • Zolang de voorraad strekt
 • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
 • Maximaal drie keer deelnemen per adres
 • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Samsung Galaxy S21 FE 5G
 • Het claimen van de Samsung Galaxy Buds2 black kan tot uiterlijk 15 augustus 2022

Samsung Galaxy Z Flip3/Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Samsung Galaxy Z Flip3/Fold3 5G

Actie verlopen op

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung Galaxy Z Flip3 of Fold3 5G bij een deelnemende winkel krijg je tijdelijk €250 terugbetaald.

Deze promotie loopt van 16 mei tot en met 3 juli 2022 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per adres.

Bekijk actieproducten

Samsung Galaxy Z Flip3

 • Klein formaat, grootse prestaties! Een groot formaat smartphone die je opgevouwen zo in je broekzak steekt. Dichtgeklapt is de Galaxy Z Flip 3 5G 4,2 inches en past hij zelfs in de allerkleinste zakken.
 • Grootse dingen spelen zich af, zelfs op het kleine scherm! Lees berichten, neem foto's, luister naar muziek en nog veel meer, allemaal zonder je telefoon te openen. Op het Cover screen van 1,9 inch worden meldingen weergegeven die je moeiteloos kunt openen en sluiten. Kies je favoriete schermopties voor eenvoudige bediening en personaliseer het scherm met verschillende stijlen en kleuren.

 • Maak kennis met de belangrijkste feature! Razendsnel scrollen, swipen, slepen en neerzetten met 120Hz op het 6,7-inch Infinity Flex Display. De vernieuwingsfrequentie wordt zelfs geoptimaliseerd op basis van je content. Tel daar Dynamic AMOLED 2X bij op en je hebt het levendigste, helderste en vloeiendste display op een Galaxy Z ooit.

 • Maak selfies in een handomdraai via het Cover Screen! Geen tijd om je Flip open te klappen? Maak selfies met de dual Rear Camera. Op het Cover Screen zie je een voorvertoning. Je hoeft de volumeknop aan de zijkant alleen maar in te drukken om de foto te maken.

 • Fotograferen vanuit alle hoeken is nu nog eenvoudiger! Single Take-momenten vastleggen was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de Flex-modus maak je in een handomdraai de mooiste foto's en video's. Jij hoeft alleen maar de hoek aan te passen en een stapje terug te doen om hands-free selfies te maken.

 • Dubbel zoveel werk verzetten! Splits je scherm in twee delen en multitask als een professional. Luister naar je YouTube-playlist en stuur een bericht aan je vriend. Maak een selfie en zie de reacties binnenstromen. Laat je meeslepen door het geluid met Dolby Atmos en stereospeakers.

Samsung Galaxy Z Fold3

 • Get ready to unfold your world! Dit is alles wat je zoekt in een hoogwaardige, duurzame 5G-smartphone. Wacht maar tot je hem openklapt — op het gigantische scherm kun je kijken, werken en spelen als nooit tevoren.

 • Opvallend en opvouwbaar! Dankzij de Flex-modus kan de Galaxy Z Fold 3 5G rechtop blijven staan en gaat er een wereld voor je open. Dit symmetrische en uitgebalanceerde design is uitvouwbaar en biedt een scala aan nieuwe mogelijkheden met je smartphone.

 • Van compact naar impact! De dunste, handzaamste Galaxy Z Fold tot nu toe, met geweldige schermen aan zowel de binnen- als buitenkant. Opengeklapt heeft de Galaxy Z Fold 3 een groot beeld, wat vele mogelijkheden biedt. Dichtgeklapt heeft de smartphone een 6,2 inch scherm en ligt toch comfortable in één hand.

 • Zet de toon! Gedurfde, tijdloze kleuren. De Galaxy Z Fold 3 5G is verkrijgbaar in drie klassieke kleuren waarmee je ongetwijfeld indruk maakt.

 • Klap hem open en ontdek een nieuwe manier van kijken! Wanneer het 7,6'' Infinity Flex Display bijna op magische wijze oplicht, verdwijnt de Under Display Camera - en zie je alleen nog jouw content op het scherm. Dit 22.5:18 AMOLED Infinity Flex Display heeft geen uitsparing voor de camera, zodat je echt kunt genieten van een meeslepende ervaring.

 • Haal alles uit het prachtige beeld! One UI biedt intuïtieve interacties zoals op een pc voor extra ruimte. Je favoriete apps zijn nu geoptimaliseerd om het hoofdscherm op de Galaxy Z Fold 3 5G optimaal te benutten en meer informatie in één oogopslag weer te geven.

 • Voor al je geniale ingevingen! De eerste S Pen op een opvouwbaar model. Laat je verrassen door de nauwkeurigheid van de S Pen. In de Flex-modus kun je ook nog eens handsfree video's bekijken, videobellen en nog veel meer. Het scherm wordt in twee delen gesplitst. Zo kun je slimmer werken. Neem op de bovenste helft bijvoorbeeld een gesprek aan en schets meteen wat ideeën op de onderste helft.

 • Zo simpel als 1,2,3 dingen tegelijk! Splits het grote scherm voor drie apps tegelijkertijd en open er daarna nog eens vijf via de pop-up. sla groepen of apps op het Edge Panel op en je kunt voortaan meteen gaan multitasken en daarna kijken, chatten en nog zoveel meer, allemaal tegelijk. Je telefoon doet qua productiviteit niet onder voor een pc, maar hij past gewoon in je hand, dus je neemt hem gemakkelijk mee.

  Feedback