Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
€30 retour bij aankoop van de Samsung A54 245GB

€30 retour bij aankoop van de Samsung A54 245GB

Actievoorwaarden

  • De promotie loopt van 15 maart tot en met 9 april.
  • Zolang de voorraad strekt.
  • Maximaal één deelname per aangekocht product.
  • Maximaal drie deelnames per huishouden.
  • De promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.
  • Claim hier je cashback
  • Registreren kan tot uiterlijk 9 juni 2023

Actie verlopen op

Bij aankoop van een deelnemend model Galaxy A54 256GB ontvang je tijdelijk €30 retour.

Deze promotie loopt van 15 maart tot en met 9 april 2023 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan worden gecombineerd met andere promoties op een deelnemend model. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Samsung streeft ernaar het bedrag binnen 9 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken.

Bekijk actieproducten

Samsung A54 245GB

De Galaxy A54 is Samsung's mid-range topmodel voor 2023. Het toestel biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt in een smartphone. De nieuwe Exynos 1380 processor maakt ‘m een stuk sneller dan de Galaxy A53 uit 2022. Daarnaast stopt Samsung een nieuwe 50 megapixel camera in de A54, die ‘m veel beter maakt in het nemen van foto's in weinig licht.

Maar het opvallendst is toch wel het vernieuwde design. Nu beide zijden van de Galaxy A54 van glas zijn, voelt de telefoon veel meer premium dan zijn voorganger. Tel bij dit alles nog de vingerscanner onder het scherm, de flinke accu, de waterbestendige behuizing, het fantastische AMOLED-scherm, en de lange softwaresupport op, en je hebt een telefoon die veel biedt voor een mid-range prijs.

Actieproducten

Volgende actie
  Feedback