Aces Direct. Blijf gaan.
open menu
Zoeken
Zoeken
€50 cashback bij Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

€50 cashback bij Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: 30 nov 2021 t/m 16 jan 2022
  • Zolang de voorraad strekt
  • Maximaal één keer deelnemen per aangekocht product
  • Maximaal vier keer deelnemen per adres
  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy Watch4 of Galaxy Watch4 Classic.
  • Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen negen weken te retourneren
  • Aces Direct is niet verantwoordelijke voor de afwikkeling van de cashback
  • Het claimen van de cashback kan tot uiterlijk 31 januari  2022

Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

Actie verlopen op

Wil jij naast het checken van de tijd ook op de hoogte blijven van je berichten, je gezondheid, en nog veel meer? Dan is de Galaxy Watch4 of Galaxy Watch4 Classic zeker wat voor jou. Bij aankoop van een deelnemend model krijg je nu tijdelijk €50 cashback. De Samsung Galaxy Watch4 en Galaxy Watch4 Classic zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Neem dus zeker een kijkje naar de deelnemende modellen.

Bekijk actieproducten

De Galaxy Watch4 Classic is een stijlvol vormgegeven smartwatch die volledig naar jouw eigen smaak aan te passen valt. Deze rvs smartwatch heeft een ronddraaiende bezel waarmee je gemakkelijk door je berichten en apps scrolt. Met het toestel kun je muziek afspelen, telefoneren, navigeren en berichten ontvangen. De smartwatch is makkelijk te bedienen en heeft een scherp 1.4-inch-touchscreen. Je kan hem overal naartoe meenemen, want het toestel is water- en stofdicht.

De Galaxy Watch4 is net zoals de Galaxy Watch4 classic stijlvol vormgegeven en is een slim horloge. Met het toestel blijf je altijd op de hoogte van jouw gezondheid. De smartwatch is uitgerust met verschillende sensoren, zoals een bloeddrukmeter, hartslagmeter en zuurstofmeter. Het horloge kan zelfs jouw spiermassa, vetmassa en vochtgehalte meten met de Bio-electrical Empendance Analysis. Al de verzamelde gegevens worden in de Samsung Health-app op jouw smartphone weergeven.

Actieproducten

Vorige actie
  Feedback